Spajanje FIATa i PSA ?!?

Autor zvrk, 06 Veljača 2012, 22:09:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

sinek

Citat: Kiro  u 09 Veljača 2012, 14:55:04
Ma neusporeÄ'ujem ja q7 i f500, samo velim zaÅ¡to se nebi usporeÄ'ivali na crash testu auti različitih klasa :good: U tome ima smo dobrih stvari i takvih testova bi trebalo biti viÅ¡e..

A o usporedbi s 107-icom sam u žargonu rekao kako je to neusporediva usporedba, pri tome analirajuči kako je 500-ka u svemu bolja ali i klasu viša po cijeni ;)

I nisam nigdje pljuvio po talijanima, več ste vi neki počeli pljivat po francuzima, a ja sam opet argumentirao da su francuzi po statistici kvarova mrvicu bolji ;)

Ostavi se tih statistika, sve su to zakulisne igre, nemoj biti naivan toliko.   Ako se auto održava u vlastitoj režiji i ako znaÅ¡ Å¡ta radiÅ¡, ti ćeÅ¡ sebi najkvalitetnije  servisirati auto zato jer je tvoj vlastiti, znam po sebi. Danas je nevjerojatno naći dobrog (pedantnog) majstora, a uz to i joÅ¡ poÅ¡tenog. Ja sam svoj auto prije vozio u ovlaÅ¡ten servis i nikad viÅ¡e, bio sam naivan  vjerujući u poÅ¡tenje ljudi, grdno sam proÅ¡ao. Auto se ne kvari samo tako iz čista mira, sve zavisi tko ga vozi i kakva je briga o njemu, treba prvo krenuti od sebe i pitati se gdje sam pogrijeÅ¡io. UsporeÄ'ivati aute iz autoÅ¡kole je besmisleno i neutemeljeno npr.   kaže  toyoti  otiÅ¡la maÅ¡ina za 5 godina, a te iste statistike koje se vi držite ko pijan plota kažu suprotno, to jest da je toyota najpouzdanije auto. To je ta naivnost,  vi vjerujete svemu Å¡to čujete, kakvih sam se ja lovačkih priča nasluÅ¡al o fiatu to je  da ti pozli, tim viÅ¡e kad vozim dva fiata i stvarno ne možeÅ¡ vjerovati Å¡ta su ljudi sve u stanju izmisliti. Nemojte se bezveze prepucavati stvarno nema smisla. Kad smo već kod teme spajanje FIAT/PSA  izgleda da od toga niÅ¡ta, Å¡pekulira se o PSA/GM.   

sinek

 Sergio Marchionne CEO FIAT/Chrysler, predsjednik ACEA (2012), predsjednik Å¡vicarskog SGS S.A.(konkurent TUV)
kaže da su u fiatu i dalje otvoreni za buduće združivanje, najviše pažnje se obraća na Aziju (Suzuki, Mazda), Kinu.