Imao prometnu, pukao ključ u bravi paljenja

Autor Echo, 24 Prosinac 2017, 17:35:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

eLaCiD

Citat: Echo  u 27 Prosinac 2017, 13:30:01
Ja mislim da je kod mene to malo puno više nego 2 cm xD

Nije bitno jel dva centimetra ili viÅ¡e. Izvlačenje i namjeÅ¡tanje u geometriju je isti princip. Ovo kod tebe mi ne izgleda nemoguće, opet u najgorem slučaju izrezati gornji i donji vezni lim i zavariti drugi.. U biti trebalo bi biti jednostavnije nego prebacivanje motora i ostalog iz jednog auta u drugi. Stvar je samo u financijama odnosno Å¡ta je isplatljivije (pretpostavka da ti drugi Punto nije deda Mraz spustio niz dimnjak) 
098  38 77 11
elacid@net.hr

eLaCiD

Citat: topolino  u 27 Prosinac 2017, 14:26:54
Skini dole vezni lim i hlanjake, ocisti sve od smeca i onda vidi koliko su krakovi savijeni. Ovako na nekim slikama izgleda solidno, na nekima da je mulda savijena, motor pobjegao prema kabini.

Upravo tako... sve očistiti pod broj jedan. Ovo sa motorom prema kabini mi baÅ¡ ne stoji jer kiler nije puno dobio, a izmeÄ'u njega i motora ima dosta prostora tako da ne vjerujem da je udarac proÅ¡ao do motora... gornji nosač koliko se vidi je na mjestu.
098  38 77 11
elacid@net.hr

topolino

Na slikama izgleda da je aku preblizu posudi za ulje i ta mulda da je malo iskrivljena. Airbox normalno ide skoro skroz do pregrade
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

Echo

Plastika što ide oko akumulatora je u banani još od kada sam ga kupio, a i mislim da je akumulator malo prevelik za nju, ako je suditi po ovom limenom dijelu na koji treba sjesti, akumulator je malo veći...ne znam da li je u originalu bio od 55 ampera, ja sam ga dobio u autu i iste te jačine kupio novi

topolino

ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

Echo

A točno sam znao da previÅ¡e plaćam kad sam kupovao  :tupan: