Gori lampica od serva

Autor zdravkoRi, 26 Svibanj 2016, 19:18:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Mike20

http://www.ebay.com/itm/121461528931?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

PiÅ¡e novi i originalni, kad ga usporediÅ¡ s tvornički ugraÄ'enim, bar meni nema baÅ¡ nikakve razlike

zdravkoRi

Danas mi gotovo stalno gori lampica ali servo radi normalno.
Glupo mi je ici kod mehanicara kad servo radi,mozda je samo neki kontakt pa zato gori.

cicili

ma dok radi vozi se ako ne planiras veca putovanja.  :D:

Mike20

Eh, pa neka zjača malo ruke i bez serva, može i na duži put, pa neće volan i kotači otpasti ako skroz crkne servo. Na el.servu, sama letva volana je obična, mehanička vulgaris

cicili

ne moras meni pricat prosao sam ja crknut servo i znam da se auto najnormalnije vozi i nisu mi jasne price po ovom forumu da kad crkne da nemozes vozit, tvrdo ko kamen, itd. pa ni jedno auto bez serva nemozes motat u mjestu bas.

DinoG

Onda ti se nije to dogodilo. Meni je bilo to par puta i tvrdo ko kamen je najbolji opis. Vozio sam aute bez serva i ovo je puno gore. Doslovno se moras objesit za volan svom tezinom da bi ga smotao pola kruga da maknes auto s ceste.

ccm

Meni isto. to je kad ti crkne senzor serva, a elektro motor od serva i dalje radi. Onda teoretski ti moras vrtit kotace + motor koji pruza otpor.
Vozio sam ja starog Colta koji nije imao servo i to nije ni slicno ovome.
Ovo je kao da stalno stojis na mjestu, jer motor stalno pokusava zadrzat volan na sredini.
Nebu mene niko v mojoj koruzi...

cicili

o da jesam, dozivio sam i da tvrd je volan, ali i dalje mozes vozit auto i najnormalnije sam ga korstio dva-tri tjedna bez serva dok nije rijesen problem. zaboravi motanja u mjestu i sve ostalo je izvedivo.  :D: i da crko mi je senzor a ne motor, i sigurno motor ne pokusava nista ako nema sezora ili bilo kojeg drugog dijela nego se sve pogasi inace bi se zablesiralo pa bi sam motao lijevo desno.

mislim nije lijepo ali te price ako ti otkaze u krivini, ovo ono. je da jedino ako si curica sa metar i po i 45kg.

Mike20

Ne daje el. motor serva toliki otpor, na 1.2 8V sa 165 gumama nije volan pretvrd, a na 185 je puno teže na mjestu

topolino

Pa gledaj kada ga motas na mjestu sa ugasenim kontaktom ide lakse nego kada crkne servo. Tocno osjetis da ti motor radi otpor.
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

DinoG

Meni je jednom krepao na ulazu u kruzni tok i skoro sam prosao ravno. Nisam bas neki snagator, ali nisam ni tetkica da ne mogu smotati auto bez serva, ali ovo je bilo puno gore. Sva 4 i nekako ga maknuo s ceste da ga mogu ugasiti i upaliti ponovo da proradi

zdravkoRi

Danas se opet nista ne pali lampica ,sve ok.
Primjetio sam da velika vecina ima problema sa servom kad im se upali lampica,medjutim meni evo vec danima gori pa ne gori ali servo radi bez greske,niti jednom nije zakazao.Tako mislim da je neka sitnica.
Idem u petak ili ponedeljak to servisirati pa cu vam reci u cem je problem

punto mk1

meni nekad zablica lampica na milisekundu i jedva primjetiÅ¡ krajičkom oka valjda me ne čeka zamjena senzora  :kidam: :kidam:

zdravkoRi

Jucer bio na dijagnostici i kaze otiso neki senzor.600 kn popravak.
Jos cu neko vrijeme vozit sa lampicom jer nemam para.
Inace servo mi i dalje radi bez greske