Novi Bravo-trajanje guma

Autor get, 13 Svibanj 2009, 11:04:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

marloz

Citat: gt3  u 29 Veljača 2012, 10:22:51
koja je najtrajnija guma? radim puno kilometara, a vecinom pri 80-100 km/h i ne divljam pa mi je najvaznije da mi traje.
sad vozim na zimskim Dunlopicama, vec druga zima i ok su, izdrzat ce jos iducu zimu.
ljetne su Pirelli P6, imaju cca 40k km i vozit cu ih do kraja godine...

pirelli je inače poznat po tome da stavlja dosta gume, a manje plastike i ostaloh umjetnog s**** tako da se brže troše, al su zato performanse sjajne ...
ja moram priznat da me toyo proxes oduševio ... cjenovno prihvatljive a s njima sam prešao i 5o tkm i još su imale mesa, a držanje na suhom i mokrom savršeno (je da se radilo o 165/65/14 dimenzijama al opet dosta sam išao "a zimi a ljeti", čak i dosta makadama i to sa grubim kamenjem ne onim finim)
ozbiljno mislim da stavim njih nakon contia SP3 na brava

marloz

Citat: marloz  u 29 Veljača 2012, 21:08:16
pirelli je inače poznat po tome da stavlja dosta gume, a manje plastike i ostaloh umjetnog s**** tako da se brže troše, al su zato performanse sjajne ...
ja moram priznat da me toyo proxes oduševio ... cjenovno prihvatljive a s njima sam prešao i 5o tkm i još su imale mesa, a držanje na suhom i mokrom savršeno (je da se radilo o 165/65/14 dimenzijama al opet dosta sam išao "a zimi a ljeti", čak i dosta makadama i to sa grubim kamenjem ne onim finim)
ozbiljno mislim da stavim njih nakon contia SP3 na brava

eh da i michelin ima reputaciju kao guma s kojom se može  najviÅ¡e km preći --> Å¡to sam čuo navodno je tako i  u praksi ... al zato i koÅ¡taju

gt3

@ ivanm - zaboravio si da od 25k, napravim cca 10 na zimskim...

ivanm

okej onda svake 3 godine uzmeš nove.. možeš komotno imat dve garniture, ljetne i zimske... sa zimskima budeš napravio 30000 a sa ljetnima 45000km ukupno..

Gemist Nino

Evo ja sam sa svojim bridgstone potenza napravio u tri godine oko 70 000 km i proslo proljece stavio nove opet!!meni se ta guma stvarno odlicna pokazala!!! ;D

get

jesi oduzimao kilometražu na zimskim?

Gemist Nino

Jesam,jer imam ukupno 120 000km!!

gt3

bas sam razmisljao staviti Potenzu, velis zadovoljan si? super!

get

Kako mi je slijedeća investicija gume, zanima me oni koji su imali SportContact3 da li su se zadržali na tim gumama ili tražili nešto drugo?

Ja si i dalje mislim ubost ili SportContact3 ili SportContact5.

Cijena je cca 800kn ovi kaj ti dovezu iz Zlovenije.

Iako su sve gume unutar +/- 10â,¬

Ne znam kakve su te SportContact5 ?!

get

I ova mi se čini kao dobar kandidat

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goodyear/Eagle-F1-Asymmetric-2.htm

ako je netko ove montirao neka napiše riječ dvije :)

luka

Citat: get  u 21 Rujan 2012, 14:51:22
I ova mi se čini kao dobar kandidat

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goodyear/Eagle-F1-Asymmetric-2.htm

ako je netko ove montirao neka napiše riječ dvije :)

Kad sam na proljeće kupovao gume to su mi bile prvi izbor (nažalost ne rade se u mojoj dimenziji) pa je ipak pala odluka na CSC3

get

gt3

Kupio sam Bridgestone T001, 205/55-16, namontirao na felge i sad samo cekam da prode zima :)

get

:D

ja sa starim ljetnim čekam proljeće hehehehe i to već 5 zimu zaredom :D

prije ulaska u eu da ćapim povrat poreza

bubinho

hahah, pa nemres vjerovat, neki dan kupovao gume i gledam kak nema testa za 2013, pa sam gledao onaj iz 2012.. i na kraju uzeo dunlop fastresponse, tad su bile medu 3  ;)