Bravo/a & Marea 1.6 16v - iskustva (i pitanja) korisnika

Autor Zoki7466, 16 Listopad 2009, 12:40:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

tomy_bravo

gornji su 60 kn a dolnji oko 40 kn..mislim da ide posebno...

brava 312

Koja glupost da to ide posebno ko da kupujeÅ¡ koÅ¡ulju a posebno puceta.  :lud
Sutra idem da tražim dalje po trgovinama kako ima.
A skroz mi je čudno to sto sam broj s kutije prepisao u google i dobio sve u kompletu s gumom i podloÅ¡kom a i u kutiji vrečica nije bila zatvorena vec onako otvorena  :82:
Jeli ko nedavno kupovo pa da zna reci kako je kod njega bilo u kutiji ?

brava 312

Evo da javim kako sam onaj dio zmjenio i u drugoj trgovini kupio s gumicama i vijkom i koÅ¡talo me 70 kn, 40 jeftinije negu u onoj trgovini  :wiii:

stomp

molim da mi netko kaže od čega je ovaj konektor na slici?!

http://img853.imageshack.us/f/fotografija0057.jpg/

riječ je o bravu 1.6 16v 1997

autoservis-edo

ako se ne varam to ti je za dijagnostiku motora konektor...

franjo-fritz

Citat: edo  u 17 Travanj 2011, 18:24:12
ako se ne varam to ti je za dijagnostiku motora konektor...
potpis ko kuča da to je za diagnostiku inače pričvrščen je tm negdje po sredini kod te crne kutije na slici
ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks

stomp

Fabregas

oj,vidim tu se razgovaralo o pumpi goriva pa me zanima u čemu bi bil problem ako nakon nekog vremena čujem jače zujanje pumpe goriva,pa opet nakon nekog vremena više ne zuji???

Fabregas

andreiGT

evo prije par dana mi se je pojavio čudan zvuk i kod šaltanja brzina u ručici mjenjača, svaki dan osječam da je sve više lufta u ručici, pa bi to morao što brže riješiti. danas sam gledao polugu mjenjača pod haubom što se spaja u getribu i ona stvara te probleme, ima lufta i klapa.

sad dali se mjenja ona cijela u komadu ili ? koliko je teško za zamjeniti, jeli moguće sa ručnom dizalicom digniti auto i to zamjeniti?koja je cijena? zamjenaska je ok ili ? jeli moguće da pukne do utorka?

andreiGT

našao san gdje je problem, tamo gdje se spajaju dvije poluge je otišla neka piksna ,a taj cijeli komad stoji na letvi volana.

sad ima li netko Å¡emu da lakÅ¡e naÄ'em taj dio,trebala bi mi hitno

NikolaST

Zna li tko koliko koštaju balans štange za mareu?
assumption is the mother of all fuckups

franjo-fritz

za mareu ti pašu i od audia 80 b4 mislim da su jeftinije negi za mareu komad oko 100kn
ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks

NikolaST

raspitat ću se po dućanima koja je razlika, thanks  :ok:

NikolaST

Ma znate šta me zanima, prilikom vožnje u rikverc mora se zakočit da bi ste se zaustavili, naravno.
E pa u tom trenutku kočenja svaki put osjetim ajmo reć udarac u stražnjem ovjesu.
Da li je to možda povezano s tim što mi je jedan stražnji amortizer dušu ispustia a i baš na toj strani se osjeti udarac ili je ovdje u pitanju sasvim nešto drugo?