Stilo - ÄŒipanje dizela ?

Autor Dr_Ante, 19 Prosinac 2009, 09:48:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 13 Gosti pregledava ovu temu.

tempradrifter

Zato sto taj od 140 mozes jos vise dignut

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

lik-bj

Citat: tempradrifter  u 14 Svibanj 2014, 18:08:13
Pa pase ti sve sa 115ks na saraf. Mi smo vec tri komada slozili

znaći nabavim intercooler sva crijeva i to bi trebalo biti to.
i kakve su razlike u snazi ?

stilo gospić

Citat: Denaboy  u 14 Svibanj 2014, 20:27:55
jesam ja dobro razumio?
imaš stila od 80 ks, koji na valjcima pokazuje 95ks?

da

stilo gospić

Citat: Denaboy  u 15 Svibanj 2014, 15:44:03
hehe ,možda su u šumi !

izgleda da u tih 80 konja bilo i nešto kobila. pa eto za nekoliko godina došlo je do povećanja krda na 95.

vama se nista ne isplati reci jer se sa svim nasprdate.

stilo gospić

Citat: tempradrifter  u 15 Svibanj 2014, 15:50:29
Pa poznato je da nijedan dyno isto ne mjeri. Meni je isti dan na dva dyna bilo 13ks razlike.  Vazno je samo da na istom dynu mjeris prije i poslje pa onda usporedujes

tako je i bilo
mjerenje prije cipa 95ks i mjerenje nakon chipa 114ks.

tempradrifter

Citat: lik-bj  u 15 Svibanj 2014, 21:09:30
znaći nabavim intercooler sva crijeva i to bi trebalo biti to.
i kakve su razlike u snazi ?

smanjit će dosta IAT , znači da ga možeš više dić, al mislim da na tom autu nema smisla
ništa drugo osim stavit turbo sa 115, jel je ovaj 80 preslab za tu težinu, pa i čip se jedva
osjeti mislim da ic nećeš niš osjetit, eventualno placebo efekt

SEB

Citat: tempradrifter  u 16 Svibanj 2014, 07:34:12
smanjit će dosta IAT , znači da ga možeš više dić, al mislim da na tom autu nema smisla
ništa drugo osim stavit turbo sa 115, jel je ovaj 80 preslab za tu težinu, pa i čip se jedva
osjeti mislim da ic nećeš niš osjetit, eventualno placebo efekt

osjeti se samo chip samo taj auto ima slab kuplung i mjenjač tako da sve što se ide preko samog chipa povlači niz drugih potrebnih promjena koje koštaju
BERTOL AUTMOBILI specijalizirani Fiat,Lancia,Alfa Romeo servis- NOVOST: AUTO STOP brzi servis za sva vozila !!!
www.bertol-automobili.hr
091 62 22 223 SEBastijan Bertol

Stileros

... stilo 80ks stock ... turbina od alfe 120 multijet , dizne stilo 115 , IC stilo ..... cca 150 ks , kumplung klizio u 4 i 5 ko lud , a isao 210 ko iz pi... ...
sad stavljen novi set valeo i ne klizi , nisam ga isprobao do kraja ali mislim da bi preko 220 trebao ič , pošto na 210 bio sa kojih 4i nešta sitnog tisuća obrtaja ....

hvala ekipi iz Dugog Sela na tom odraÄ'enom poboljÅ¡anju ;)  :beer:
:abarth:

tempradrifter

Citat: Stileros  u 16 Svibanj 2014, 11:20:46
... stilo 80ks stock ... turbina od alfe 120 multijet , dizne stilo 115 , IC stilo ..... cca 150 ks , kumplung klizio u 4 i 5 ko lud , a isao 210 ko iz pi... ...
sad stavljen novi set valeo i ne klizi , nisam ga isprobao do kraja ali mislim da bi preko 220 trebao ič , pošto na 210 bio sa kojih 4i nešta sitnog tisuća obrtaja ....

hvala ekipi iz Dugog Sela na tom odraÄ'enom poboljÅ¡anju ;)  :beer:

a tvoj je onaj s abarthovim satovima i navigacijom?

Stileros

yes yes :D  ... alkemija velika :D
:abarth:

lik-bj

Citat: SEB  u 16 Svibanj 2014, 08:22:12
osjeti se samo chip samo taj auto ima slab kuplung i mjenjač tako da sve što se ide preko samog chipa povlači niz drugih potrebnih promjena koje koštaju
znaći uprincipu neispativo?
jedino chip sad do koliko bi konja držalo kvačilo na stilu 80 ja nebi pretjerivao ali slabo mi 80 do sad sam ima o alfu 136 konja tako da mi stilo lijen sad :)

SEB

Citat: lik-bj  u 16 Svibanj 2014, 18:15:47
znaći uprincipu neispativo?
jedino chip sad do koliko bi konja držalo kvačilo na stilu 80 ja nebi pretjerivao ali slabo mi 80 do sad sam ima o alfu 136 konja tako da mi stilo lijen sad :)
moment je upitan...konje još i možeš neke izvuč ali teško preko 100 sa org turbom i da ne dimi nešto previše ali već sa org turbinom možeš doć do toga da klizi kuplung tak da...ja sam na Puntu JTDu imo 117 ks ali sa jačim kvačilom...filter, auspuh, chip
BERTOL AUTMOBILI specijalizirani Fiat,Lancia,Alfa Romeo servis- NOVOST: AUTO STOP brzi servis za sva vozila !!!
www.bertol-automobili.hr
091 62 22 223 SEBastijan Bertol

lik-bj

Citat: SEB  u 17 Svibanj 2014, 09:21:58
moment je upitan...konje još i možeš neke izvuč ali teško preko 100 sa org turbom i da ne dimi nešto previše ali već sa org turbinom možeš doć do toga da klizi kuplung tak da...ja sam na Puntu JTDu imo 117 ks ali sa jačim kvačilom...filter, auspuh, chip
dobro zad imam 160tkm znači još malo i ode kvačilo onda metnem jače i onda neki chip meni 100 konjića dosta

cupavica lorena

stavi novo kvacilo,turbo o 85kw i IC i gas
ako nemate hobi,kupite fiat

Salee

u dugom selu taj turbo uz veci ic ide na 140 ks, uz injektore 150 ks, lamelu treba stavit novu ili prenitat pa mozes stavit i veci turbo ;)
1/4 mile time: 13.09 powered by AutoEvolution.hr