Fiat Punto mk2b - tempomat

Autor cicili, 01 Prosinac 2012, 08:24:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kemba

ne klasicni prekitdac na kocnici nego prekidac s 4 izvoda i prekidac s 2 izvoda na kvacilu,
mada znam da mk2 dizel ima sigurno prekidac na kvacilu a sad onaj na kocnici neznam s koliko je izvoda
jer za tempomat moras imat prekidac na kocnici koji ima dva prekidaca u sebi-- stisnuta-i u normal polozaju kocnica
Ja sam taj iz Ã,,ÂŒaÃ,,Â'avice

Rexi

venom

Negdje san pročita da se mora uključiti opcija za tempomat u kompu pa onda radi sve na tvorničkoj razini.

Kad sam čačka po dijagnostici vidija san stavku tempomat off, tako da najvjerojatnije se može staviti samo treba volje.

kemba

Citat: venom  u 24 Siječanj 2013, 17:45:29
Negdje san pročita da se mora uključiti opcija za tempomat u kompu pa onda radi sve na tvorničkoj razini.

Kad sam čačka po dijagnostici vidija san stavku tempomat off, tako da najvjerojatnije se može staviti samo treba volje.

pa da i na dijagnostici umjesto sa dva izvoda stavis prekidac kocnice s 4 izvoda

i na stilu sam upalio tempomat diagnostikom i provukao 4 žice s kompa motora i nije radilo dok nisam s prekidaca kocnice dovukao zicu i nju spoio

tako da diagnostika i nije svemoguci bog ako nemas instalaciju provedenu
Ja sam taj iz Ã,,ÂŒaÃ,,Â'avice

devaST

cicili

punto60

draĹžen.os

Evo našao sam kod komšija na forumu zanimljivu temu o tempomatima za fiate pa možda nekome nešto pomogne:
http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/36072-ugradnja-tempomata-u-puntostilamultiplunouva-bravoalfa-147/ :idea:

miki_zg

Ekipa jel itko to uspio srediti na autu :-)

alister

Ovo i mene zanima, vidim da mi ploča ima sve lampice za tempomat, ali me zanima koliko divljih životinja bi me koštala ta ugradnja....

cvike19

od alfe 147 pase tempomat
ja sam to bio proucavao jedno vrijeme ali sam odustao
ima dosta zezanja oko prekidaca na papucicama i ostale instalacije
ko ima to provedeno samo usteka ruckicu i preko dijagnostike se ukljuci i to je sve

hattrick

Na hgt-u se samo usteka ruckica i preko dijagnostike se ukljuci.

Poslano sa mog HTC Desire 610 koristeći Tapatalk

miki_zg

Jel to sigurno provjereno za hgt? Sam ruckice i dijagnostika ima sve onstalacije i prekidace?

alister

Ja sam bas rastavljao stup volana preko vikenda i kod mene nema predviÄ'eno mjesto za ručicu tempomata, tako da bar kod mene niÅ¡ta od toga

Boxer

Znam da je stara tema ali moj ima pripremu i kad budem to osposobio ću staviti detalje, ugradit ću cijele ručice i tempomat od alfe 147
Dijagnoza postavljena, lijek se još traži...