Bravo 1.6 - vrata od vozača, prvo paljenje ujutro

Autor dox666, 10 Siječanj 2014, 22:47:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dox666

Pozdrav dečki.
evo mene u novoj godini s novim problemima  :D
ugl danas sam se prvi put nakon 3-4 mjeseca vozio na zadnjoj klupi svog brava i skužim da mi vozaceva vrata ne dihtuju u vrhu tj doslovno vidi se van. mislio sam da je do gume na vratima ali nije, ona je u savrÅ¡enom stanju, kao da su se vrata malo iskrivila  :facepalm:

i drugi problemcic, buduci da imam 2 brava (jedan 96, drugi 01 godiste), motor u bravu iz 96 duze verga ujutro da upali , dok ovaj iz 01 koji je inace malo u banani (sastavljen je tek toliko da radi, vuče ko dizel itd) pali doslovno na zub. sto moze bit u pitanju?
inace motor iz 96 na sebi ima 170 tkm i u odlicnom je stanju (faza, svjecice itd) dok ovaj iz 2001 ima na sebi 300 tkm

Memphis

moguće da ti gubi pritisak goriva na regulatoru ....

alfaomega

Nekaj te *** sa pritiskom goriva kak ti je kolega i rekel.

dox666

a moguce ali.sad ga nisam palio jedno 10 dana ipak je zima i led pa steta da se nesto desi, vozikam se ticom  :D i uglavnom baterija je bila mrtva, uzmem drugu od 110ah za traktore i stavim ju, nekako spojim i auto upali nakon 2-3 sec verglanja, znaci jako brzo. jel moguce da je bilo do baterije? :82:

alfaomega


fiat_fan

Trebaš pogledati je li kojim slučajem nešto vuče struju dok auto ne radi, ili možda alternator ne puni dovoljno. AKo je tu sve u redu onda ovo što su ti ranije spomenuli - nešto s gorivom.