ECT senzor???

Autor djuzahgt, 28 Veljača 2014, 23:36:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

djuzahgt

Na dijagnostici mi je pokazivalo da mi ECT senzor nije u funkciji i sad sam ga promjenuo, ali se i dalje auto isto ponasa, zanima me da li neko zna mora li se opet na dijagnostici ponistiti ta greska, ili on mora raditi svoju funkciju iako nije ponistena greska? Pozdrav za sve sa foruma. :tres:

fiat_fan

Odi na dijagnostiku i poništi grešku, pa ćeš znati. Meni je jednom malo davnije kod zamjene filtera goriva došlo vjerojatno do uvlačenja zraka pa mi se auto počeo gasiti u leru, na konzoli se pojavljivala lampica injektora, i čim sam otišao na dijagnostiku greška je obrisana a problem se više nikad nije pojavio.

djuzahgt

Spajao sam danas auto na dijagnostiku, nije izbacilo gresku ECT senzora sto znaci da se sama ponistila cim se stavio novi dio. Pozdrav

fiat_fan

Znači, i dalje problemi iako dijagnostika ne javlja grešku?

U pravilu bi tako i trebalo biti, da se greške same izbrišu kad nestane razlog njihova nastanka, ali ponekad baš zapne pa mora i ručno brisanje (možda bi i meni greška nestala kroz dan ili dva, ali ja sam otišao odmah nakon izmjene filtra i to riješio brisanjem putem dijagnostike).

djuzahgt

Pises sad sa mnom tamo na novoj temi oko kablova i bobina, problem je do njih, zato se tako auto ponasa.