Bravo HGT & 1.6 16v

Autor Ivan_zg, 04 Veljača 2015, 13:02:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Ivan_zg

Pozdrav,
imam hgt-a bez motora i getribe i iman kompletan motor 1.6 16v sa svim agregatima, getribom i instalacijom. Pitanje je može li to ić u hgt-a i dali ima neka kemija s tim.

dinko1981

Kemija je nego sta, mislim sve se moze ali pitanje je zasto tj. gdje je tu logika ili neka racunica? Za prebacit kompletan drugi motor moras imat kompletan auto donor jer uvjek ce neka sitnica falit. Ako to imas moras imat znanje, iskustvo i alat/radionu i vrijeme za to izvest ili lovu pa to platit nekome. Ako u tome i uspijes sta dalje? Imas hgt po papirima sa 1.6 motorom, mozes se mucit i trazit/placat vezu na tehnickom da bi na to jos platio skupu regu za hgt-a a vozio 1.6 ili se upustit u skupu avanturu zvanu atest. Po meni prodaj to sve i biraj bravo koji hoces za kikiriki.

Ivan_zg

Sve imam samo me muci što hgt ima širi trag kotača pa neznam kolko ce kemije bit sa poluosovimama.
Inace hgt je ko novi ima 96tisuca km i regan je do 9 mjeseca a moj 1.6 je trul do jaja i istice rega. Na atest ce ici i ovako i onako zbog plina.

Mahoney

Kupis HGT motor 155 i rijesis muke  :D

goran20vT

Imam ti ja motor i sve ostalo j kompletan auto ako trebaš...

kemijati 1.6 i 2.0 je glupost al sve se da

Ivan_zg

hvala na savjetima ali ovo je odluceno vec, sve imam doma samo me muce poluosovine, mislim da je marea 1.6 Å¡iroka ko hgt i da bi njene poluosovine trebale pasat.

nencha

neznam bas dal je marea ista kao hgt,mislim da nije,da je isti ovjes kao na bravu 1,6 al svakak provjeri ak znas boljega znalca ;)
punto gt,punto mk1 55,bravo 1,6 16v,bravo 1.8 gt,bravo 1.6 16v,seicento 1.1

goran20vT

Kaj ti ustvari pokuÅ¡avaÄ' napraviti,u HGT ubaciti 1.6 ?

dinko1981

Da, upravo to ide radit. A zasto te brinu poluosovine ako imas cijeli auto, onda prebaci kompletan prednji ovjes i poluosovne od 1.6 kad te vec nemozemo odgovorit od toga

Ivan_zg

Dobro da preformuliram pitanje, jeli tko stavljao ovjes od hgt-a na bravo 1.6 i kolko ima kemije oko toga. Kad vas sve tolko muči što u Hgt-a hoću stavit slabiji motor.



dinko1981

Nije kemija ako mjenjas sve od ovjesa jer sasija je ista pa se samo prebaci. I nista mene ne muci sta ces ti radit, tvoje je vrijeme, trud i novac u pitanju. Mi ti samo pokusavamo ukazat na to da postoje puno jednostavnija rjesenja da dodjes do istog rezultata a to je bravo 1.6 sa plinom, naime istog biras kojeg hoces za 2000 eura, sa ugrdjenim plinom i atestom. Ali ako si odlucio tko smo mi da ti sudimo, sretno i izvjestavaj o napretku

Ivan_zg

#11
Slažem se da postoje jednostavnija rijeÅ¡enja, ali ja ovo imam sve doma ako netko hoče kupit moja dva auta     za 2000 eura ja mu vrlo rado prodam i kupim si bravo 1.6 sa plinom.

dinko1981

 Imas plinsku instalaciju? Jer ista plus atest ti je skoro soma eura

Ivan_zg


dinko1981

A nista onda serafaj, jedino sto bi taj plin trebao ugradit netko ko je ovlasten