Main Menu

Fiat Tipo

Autor Bokyyy, 22 Svibanj 2015, 06:38:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

AntonioK

za naše ministre ... :formula:

Boxer

Grozno :oo: :nono02: dizajn od 1-10 minus 2
Dijagnoza postavljena, lijek se još traži...

2600

Po cijenama se vidi da je AC pohlepan. Dizel 1.6 u top opremi nije smio ići iznad 130 000 kuna i trebao je imati još par sitnica standardno tipa DAB i električnog podešavanja lumbarne potpore.

Usto je totalno promašen nekakav srednji paket opreme gdje bi on trebao biti kombinacija Easy i Pop Star paketa, a ne ta dva sranja. Tada bi on ima naziv Plus.

Inače sve te stvari su do AC-a, a ne Fiata.

tun3

Samo malo, kako je taj pop star model na popisu 123000kn, a na EAMSu u RI je bila cijena 150000????

gandi

To ti je ona takozvana sajamska cijena :)
--->>>    click here      <<<---

DinoG

Dobijes popust 10% za keš[emoji14]

Boxer

Kaj samo meni auto izgleda ko napumpana kia na steroidima?

2600

Men' bočno ka' buduća Serija 1 sedan.

core3i

@Boxer
Pa taman prodaÅ¡ auta koja imaÅ¡, doplatiÅ¡ i uzmeÅ¡ ovaj novi Tipo. Priznaj da nema ljepÅ¡eg.  :haha7:

Boxer

Daj nemoj me pa Punto Mk2a je za ovo doktor nauke... 147 im nebi dao za 3 ovakva...auto izgleda ko kamion neki s boka, katastrofa, one lampe koje se vuku po boku, prednja hauba ko na fluenceu (koji mi je usput jedan od najgorih auta ikada), ako je ovo budućnost onda idem kupiti par starih alfi i fiata još dok ih ima...i koju sliku lancie :ok:

AntonioK

auto je sklepan na brzaka (kopiran od raznih marki)frankenstein

2600

Auto je pomno planiran, dapače godinama. No ono što vas većina ne želi shvatit je da izgled bočno prednjeg dijela diktira crash test i to nalet na pješaka plus danas kada prednji prevjesi idu opet ka tome da budu kraći(cca 10 cm nego na npr. Bravu iz 2007.) i onda dobiješ to što dobiješ. A ovo što je visok. I to se danas traži, svi žele sjesti visoko, tko želi ekstrem sa niskim sjedenjem ima 4C iz grupacije. I ovo su činjenice.

Boxer

Upravo tako, izgleda ko da su ga studenti nadobudno nacrtali

Boxer

Citat: 2600  u 22 Ožujak 2016, 21:46:41
Auto je pomno planiran, dapače godinama. No ono što vas većina ne želi shvatit je da izgled bočno prednjeg dijela diktira crash test i to nalet na pješaka plus danas kada prednji prevjesi idu opet ka tome da budu kraći(cca 10 cm nego na npr. Bravu iz 2007.) i onda dobiješ to što dobiješ. A ovo što je visok. I to se danas traži, svi žele sjesti visoko, tko želi ekstrem sa niskim sjedenjem ima 4C iz grupacije. I ovo su činjenice.

Sad si nadrobio brdo gluposti ....

core3i

Ma Å¡alim se. Meni se auto uopÅ¡te ne sviÄ'a, pozadi jedino će hatchback verzija lijepa biti, ali napred me dizajn podsjeća na Fiat 1300 â€" eto nzm zaÅ¡to. UnutraÅ¡njost, pa kao da je neko ubacio u sredinu nokiu n gage i td  :art2:. Ne pljujem po fiatu ili ostalima, ali ovakva budućnost (dizajn) - kao Å¡to si rekao...

Da su barem unutrašnjost (komplet instrument tabla) uzeli od stila.