Gume (značajke i iskustva)

Autor zetsthebunny, 26 Studeni 2013, 21:04:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

gokiSP

Ne kazem da nema takvih majstora, ali svaki koji imalo drzi do ugleda radione nece si dopustiti takvu stvar, a i moze se razlikovati tvornicka greska od one uzrokovane tvojom greskom

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

topolino

Kad od njih 5. svi imaju istu politiku onda ti je sve isti k.
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

gokiSP

To stoji. Danas se svatko naziva majstorom, a malo je onih koji su posteni. Ako si kod vulkanizera kupio gumu i on ti ju je montirao, a naknadno se utvrdila greska na gumi, mora ti dati drugu jer ju i on sam moze reklamirati i refundirati novce. Svi znamo da je to proces koji traje, ali ako mu je stalo do musterije, potrudit ce se i napraviti to.

brava 312

Evo danas bio kod vulkanizera i naručio NEXEN N'Blue Eco 195/55R15 85H 400 kn kom.
Kako je subota u ponedeljak vulkanizer bude narucicao pa još mogu odlučiti. Sad me kopka što je Eco pa se mislim dal da dodam još malo i uzmemNEXEN N'Blue HD Plus 85V.
Razlika je 40 kn po gumi.

casual

odeš na mall.hr i za 75 kuna jeftinije po gumi naručiš uniroyalke rainsport ;)

Memphis

to mu ja baš htio reć ... da uzme Uniroyal

DiscoVolante

Uniroyal Rainsport vrhunski drži, ali se troši kao da nema sutra.

Imao sam ih na Alfi, rotirao ih, i nakon možda 25 tisuća žice vire iz rubova.

gandi

To će prije biti do alfe, ne do gume.
--->>>    click here      <<<---

Bravissimo

Ja imam na Bravotu Uniroyal Rainexpert već 4 godine, odlično drže i profil je sasvim solidan nakon toliko vremena.

DiscoVolante

Citat: gandi  u 01 Travanj 2017, 23:18:23
To će prije biti do alfe, ne do gume.

Sigurno je do Alfe, zato se zimski set Michelina pravilno troši, dok Uniroyal nenormalno ždere rubove.

malizuti

Citat: DiscoVolante  u 01 Travanj 2017, 22:52:52
Uniroyal Rainsport vrhunski drži, ali se troši kao da nema sutra.

Imao sam ih na Alfi, rotirao ih, i nakon možda 25 tisuća žice vire iz rubova.

Montirao sam ih prije 600km na Sportinga. Vec se na sve 4 vidi di se trosi rub. Sve je na autu posteleano kako treba i odgovarajuci je i index brzine i tezine. Drze vrhunski kako je i receno :)

gokiSP

Na svima se rub potrosi ili izoblici pa postanu bucne. Ne postoji guma koja dobro drzi, a da se ne trosi i da traje

gandi

Dunlop sport blue nesto. Na tempri se normalno trose, na alfi su isto nakon 20ak tisuca otisli unutarnji rubovi.

Sent from the Middle Earth by carrier pigeon

gokiSP

Svaki auto ima drugacije postavke ovjesa pa tako i nagib kotaca, a i pitanje je kada si zadnji put stelao trap i kako je to odradeno

gandi

Optika je ok, tlak u gumama je ok.

Sent from the Middle Earth by carrier pigeon