Gume (značajke i iskustva)

Autor zetsthebunny, 26 Studeni 2013, 21:04:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 9 Gosti pregledava ovu temu.

topolino

Imam je na svom. Vozo 90 po bljuzgi i prijelaz na neugazeni snjeg bez problema, po kisi drzi ok, koci uredno i bez ABS-a. Jedino su beskorisne kada se penjes u rikverc po usponu, sto prepisujem obliku sare.
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

Memphis

Ako nekoga zanimaju cjelogodišnje gume ...

Imao sam do sad Goodyear AllSeason Gen-2, 3 godine i napravio preko 60000km. Gume je odlična na mokrome, mana je što je mekana pa ljeti dosta valja ako se forsira. Inače za svaku preporuku kao cj gumu. Zamijenio sam je sa Contijem AllSeasonContact

Na drugom autu imam Pirelli Cinturato AllSeason takoÄ'er odlična guma ali ista kao GY, na visokim temperaturama pokazuje se ista mana jer je guma mekana.

Općenito AllSeason gume su slabije na većim temp (25C+) jer su bazirane na zimskoj gumi ... (osim Michelina CC+).

Mike20

Parsto km na zimskim Kleber Krisalp HP3, odlične po mokrom, tihe, udobne. Vidjet ćemo kroz koju godinu

147

Miha.

Smiri se :to: Još RE003 nisu došle, sumnjam da će i ove. Inače ima RE002 sad već oko 50tkm na autu i još ima ohoho mesa. Vrh guma. Odlično drži u svim uvjetima, čak i na -5, a tvrde su ko kamen. :sad:

147

Citat: Miha.  u 14 Veljača 2020, 10:08:00
Smiri se :to: Još RE003 nisu došle, sumnjam da će i ove. Inače ima RE002 sad već oko 50tkm na autu i još ima ohoho mesa. Vrh guma. Odlično drži u svim uvjetima, čak i na -5, a tvrde su ko kamen. :sad:

Vrlo osjećajne gume i to im je najveća prednost, meni su nakon 20 000km počele stvarati probleme, proklizavanje pri kočenju (<40km/h), lutrija po magistrali i skinija sam ih.
Michelin Pilot Sport 4 je puno bolja guma od RE002, ali Potenza zbog osjećajnosti, lepršavosti savršeno pristaje uz ovjes i zbog toga mi je osobno draža.
RE003 nije došla niti će doć na trište EU.

147

147

147

147

Citat: 147  u 19 Kolovoz 2019, 23:29:46
:85565:

215/45 R17

Bridgestone Potenza RE050
Bridgestone Potenza RE050A
Bridgestone Potenza RE002 (osobno najdraža tj. najosjećajnija na upravljaču)
Michelin Pilot Sport  4

Michelin Pilot Sport 4
-savršena u kišnim uvjetima
-precizna na upravljaču
-tvrdo rame gume
-agresivna pri kočenju
Najkvalitetnija guma koju sam posjedovao do sada.Velika preporuka od moje strane.

POTENZA RE050A 
Tvrdo rame gume, vrlo precizna na upravljaču, veliki užitak vožnje kroz zavoje, prava sportska guma

POTENZA RE002
Osobno najdraža guma, vrlo osjećajna na upravljaču, vrlo dobra pri kočenju, središnji dio gume je jako dobar, čvrst i puno bolji od RE050A, ponašanje u kišnim uvjetima bolje od RE050A, ali rame gume je mekše.

Bridgestone Potenza je puno osjećanija guma od Michelin Pilot Sport.
Jedva se čekam vratiti na Potenzu pa željno očekujem RE004.

Miha.

Moja seljedeća guma je p zero ili p zero rosso.

147

Mike20

Odlična boja. Posebno za te felge