Stilo zadnja lampa

Autor Pongi, 02 Listopad 2015, 21:22:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Pongi

Kak da skinem zadnju desnu lampu na stilou? stalno mi kaze kontrolku da je zgorela zarulja od štopa i maglenke a radi normalno samo mi baca svakih 10sekundi kontrolku i pišti

Stilo M

Sa desne strane otvoris onaj poklopac u stranici i imas 3 sarafa kljuc 10
Kad odsarafis samo lampu izvadis i odstekas dzek
PRODAJEM DIJELOVE ZA FIAT STILO 3V /5V/MW
https://www.njuskalo.hr/korisnik/car-parts001

seni kt

#2
To je i mene mucilo povadio zarulje sve kontakte prespricao wd-40 i dzek i mir vise nikakvih pistanja i blesiranja na bordu. Skini oba 2 lampe i to napravi i mir.

Pongi


Alien

Meni je bio sličan problem prvo na jednom svjetlu pa na drugom isto. Kad sam skinuo svjetlo i pregledao kontakt utičnicu vidio sam da je oko mase crno kao nagoreno i sprej ne bi tu pomogao. Problem sam riješio lemljenjem mase direktno na limić na poklopcu svjetla tako da sam produžio žicu za nekih 15 cm. Izgleda da se kontakt mase najjače grije i u tom je bio problem.

seni kt

#5
To me zajebavalo prije nekih 3 god i od kad sam ga kupio novog nikad nisam imao problema sa zad lampama. Skinem rastavim vidim sve u redu prespricam vratim nazad i evo kak onda tak i danas. Kolega sa posla ima Grandea i kaze daj mi molim te zamjeni zadnju zarulju od svjetla raskopamo a zarulja ok ali na dzeku jedan kontakt je bio malo ko razdvojen stisnemo sa sitnom zicom vratimo nazad i sve radi. Kad su i ti kontakti toliko sitni da ih nesmijes pipnut.