Stilo JTD 85kw - engine fault

Autor draĹžen, 05 Prosinac 2015, 12:05:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

draĹžen

Danas mi na laganom gasu upali lampicu i na displayu nandisplayunapise engine fault. Auto najnormalnije vozi. Jel moze to do egr prljavog biti? Idem u pon na dijagnostiku

dgudan

Bez dijagnostike nista neces znati...
A ako je egr, onda sigurno znas na kojem rasponu rpm su problemi i koji...
---tajna Ĺživota je Ĺživjeti opasno---

draĹžen

Zna mi trzati na cca 1600 okretaja. Sad je upalio na laganoj voznji ali vozi potpuno normalno

dgudan

Dimi li? Lako moguce da je egr. Dijagnostikom treba potvrditi. Ja sam svog blindirao prije nekih cca 80tkm i nikad poslje problema...
---tajna Ĺživota je Ĺživjeti opasno---

draĹžen

Fran

Meni se palila ta lampica od motora,nekad nekad,nakraju sam očistio neki ventili,nisam siguran dal je to bio EGR l,bio je zastopan pa nije mogao očitavat pritisak,tako nesto i prestalo je..ali engine fault moze biti štošta..

draĹžen

Jel moze od vode u gorivu? Taman sinoc ga natocio

draĹžen

Ugasio mi lampicu žutu od ubrizgavanja. Sad, da li greska ostaje u memoriji pa da se naknadno vidi sta je bilo?

the-rider

Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far the wall moves after you hit it.

draĹžen

Danas se opet upalila i izgleda da je otisao u safe mod. Kako sam god stisnuo gas ubrzavao je kao da ima 50 ks. U srijedu idem Bariću na dijagnostiku.

luka gt

Moze ti bit senzor tlaka turba ja sam ga mjenjao na 1600 rmp turbina pocne punit tlak a senzor nemozr ocitat i auto nema vise turba iskljuci ga i onda nemice

ivanstilo28

da , vjerovatno je ventil tlaka turbine, mjenjao sam ga na jednom stilu isto nije imao snagu

Stilo M

dali ti podrhtava auto dok mu dodajes gas na mjestu?
i dali smrdi jako iz auspuha?
PRODAJEM DIJELOVE ZA FIAT STILO 3V /5V/MW
https://www.njuskalo.hr/korisnik/car-parts001

draĹžen

Gle trese ali mislim da je do nosaca. Sad je upalio i radi normalno i ne prikazuje gresku na tabli. Lampicu ubrizgavanja. Koliko je taj senzor tlaka? Nista ne podrhtava kod davanja gasa. Lijepo radi

draĹžen

Bio na dijagnostici. Veli majstor egr.on je za ciscenje istog a ja za zatvaranje.