fiat punto mk2b active sport

Autor punto mk1, 02 Siječanj 2016, 23:14:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

punto mk1

https://www.gumtree.com/p/fiat/2005-fiat-punto-1.2-8v-active-sport-3dr/1148299169  da li postoji punto u ovoj izvedbi znači sporting branici felge i unutraÅ¡njost ali 8v 60 konja ? (idealno za mene )  :D

Boxer

mislim da ne al si ga napraviš sam
Dijagnoza postavljena, lijek se još traži...

Mike20

Ima ga moj sused, žuti Sport branici, unutraÅ¡njost al 1.2  8v

punto mk1

Citat: Boxer  u 02 Siječanj 2016, 23:16:45
mislim da ne al si ga napraviš sam
da znam samo su rijetki ti branici na njuÅ¡kalu računaj oko 1000 kn oba  i joÅ¡ farbanje ako nije u istoj boji

punto mk1

Citat: Mike20  u 03 Siječanj 2016, 00:19:23
Ima ga moj sused, žuti Sport branici, unutraÅ¡njost al 1.2  8v
moguće da se taj prije negdi godinu dana prodava na njuškalu baš je bia žuti i boja mu je bila izblidila ako se dobro sićan

Mike20

cuore

imas branike tu na forumu u oglasima

cicili

imas ih i sa 1.2 16v i sa 1.3 jtd motorima ali su rijetki.

DinoG

Ja sam od svog obicnog 1.3 mjeta napravio sporting izvedbu i evo koliko me je sve izaslo.

-prednji branik nisam nigdje nasao tako da sam uzeo novi u Fiat zastupnistvu za 1300 kn

-zadnji branik polovan s resetkama 500 kn

-prednje maglenkes nosacima i resetke prednjeg branika su mi slucajno izletile u Srbiji za 50â,¬

-pragovi su me izasli negdje oko 500 kn

-zadnji spojler se da naci od 300 do 600-700 kn, ne znam tocno cifru posto sam ja uzeo kompletna zadnja vrata od sportinga s rupama na sajbi

Plus farbanje svega.

Ako se odlucis na tu varijantu pazi kad kupujes branike da budu kompletni jer nove resetke su jako skupe, a polovne ces jako tesko naci. Srednja resetka prednjeg branika je 1100kn, bocne 700 kn komad. Bocne resetke iza su isto negdje oko 700 kn komad + macje oci su 180 kn komad. Te cijene su mi rekli u ovlastenom Fiat zastupnistvu u Osijeku kada sam se raspitivao za sebe

Green Punto

fine cijene imaju, nisam nikad mislio da su bas tako paprene  :/
Cuore Sportivo   :wiii:

cicili

Ni ja nisam znao zasto mi maznuse zadnju "resetku" u Trstu pa sam saznao. :D

Poslano sa mog HUAWEI P6-U06 koristeći Tapatalk

punto mk1

Å¡to je najgore od svega imam lovu za mk2b onaj osnovni 8v ali treba ti joÅ¡ bar 300-400 eura za prednji i zadnji branik i farbanje i montažu a samo mi sporting izgled dolazi u obzir ( jbg puno polažem na estetiku ) . a kad pogledam ni ne isplati se prodavati mk2a kojeg trenutno vozim nakon Å¡to sam prominia prednje amortizere pakne doboÅ¡e jednu oprugu i zadnji lonac sa fleksi cijevi . nek se to sve amortizira malo  ;)

cicili

naravno da se ne isplati ako ti je auto mehanicki ispravan i odrzava. rade u svog ulozi malo felgice gewinde i sl i imat ces lijep auto. :D

Mike20

Pusti se tih plastike, negdje naletiš na nešto svojim krivicom i platiti branik sa plastikama koje koštaju ko trećina auta?

devaST

@ dino u st u auto commerca fiata je mene kostala bocna resetka s prednjeg branika komad 350 kn :D