Mk2 - Lampica od motora se pali

Autor Emil, 07 Siječanj 2016, 21:25:53

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Emil

Dešava mi se da se u sred vožnje lampica od motora odjednom upali i kazaljka od temp spadne ispod početnog položaja(spadne na položaj u kojem stoji kad je auto ugašeno).

Da ne bude zabune na autu se ne osjeti ništa drugačije tijekom vožnje, ne proizvodi čudne zvukove niti se ponaša čudno, reagira normalno kao i inače.

E ad se upali kazaklja padne i onda se polako podiže do radne temp(treba joj oko satak) i onda se ugasi lampica od motora. Što je još čudnije ako upalim grijanje kazaljka se lagano spušta kao da se motor hladi, kad vozim ispod 2000 obrtaja isto se spušta...

Ovo je već treći put da se dešava u ogromnim razmacima.

ProÅ¡la 2 puta sam vozio u fiatov servis ali bi se u meÄ'uvremenu ugasila i nebi naÅ¡li niÅ¡ta.

E da joÅ¡ jedna zanimljiva činjenica: Pali se samo kad idem prema Sarajevu(da nebi bilo zabune iÅ¡ao sam izmeÄ'u paljenja i do Splita, Dubrovnika, Zagreba i niÅ¡ta) sva 3 puta se upalila na putu prema Sarajevu ili nazad

Ima li sličnih lsučajeva? Zna li iko Å ta bi moglo biti? samo senzor ili je neÅ¡to ozbiljnije? Ikakva ideja? Svaka pomoć je dobrodoÅ¡la jer mi nije svejedno sjest sa lampicom od motora kad moram negdje dalje   :/

Mike20

IzmeÄ'u mnogih razloga koji mogu biti uzrok, može biti i olabavljen spoj mase kod kučiÅ¡ta leptira
Ako nije zapamtio nikakvu grešku u memeoriji, očito je tak nešto u pitanju