mk2b filter kabine

Autor topolino, 29 Ožujak 2016, 20:30:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

topolino

Kupio sam filter kabine za punto 1.2 8v s klimom i dobio ovaj filter, tj. ulozak bez okvira
A ja imam u autu ovu verziju
Posto je proslo dosta dana od kupnje sada moram kupiti drugi jer je biser u tokicu zaboravio napomenuti da postoje dvije verzije  :violent-smiley-043:
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

draĹžen.os

Iz našeg(Dininog i moga) iskustva ima tri verzije. a treća verzija je filter koji si ti kupio samo još ide i taj plastični nosač sa njim.
Mi smo isto uvijek mijenjali samo uložak. Prošle zime damo napraviti servis kod majstora i kada je došlo vrijeme izmjene, izvadimo van ovaj filter u obliku ovog cijeloga sa plastikom samo što ga je majstor ugurao naopako pa je bio sav zgužvan. I mi kod majstora digli frku gdje ću sada naći tu plastiku za običan filter. E onda je majstor našao taj treći sa plastikom u Auto Kreši.

cicili

kod mene se isto samo taj ulozak mjenja.  :smile:

topolino

145kn bosch veci/ 80kn ovaj manji  :rolleyes:
Razlog tako velike razlike jest sto ovaj veci ima vecu aktivnu povrsinu (ima vecu povrsinu ali manje lamela  :budala: ) i ima aktivni ugljen, dokle manji bjeli nema. Test sa svjetiljkom pokazuje da na manjem vidim svjetliji filter, a kroz veci (bolji) gledam svoju ruku  :82:

Bero

Sve je to dobro dokle god ga redovito mjenjaš, znači jednom godišnje
Samo boxer bajo moj :)

topolino

Na bosch pise svakih 15 000km. Ali ici ca sa redovnim servisom papa (10 000km)