Problem kod kocnica stilo 1.9 Jtd

Autor danci1993, 10 Rujan 2016, 11:09:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

danci1993

Jucer sam primjetio da mi sa zadnjeg dijela dolazi zvuk kao pa je pakna stisnuta.
Pogledam kad stvarno na jednoj starni pakna puuuuno vise istrosena nego na drugoj
U cemu bi mogao biti problem cilindar ili nesto drugo?
Doata mi je hitno da to rijesim ipak su kocnice u pitanju...

zetsthebunny

Tri mogućnost...
Ili ti je polugica na Å¡ta se kopca sajla rucne zastekala ili kocioni cilindar ili sama sajla...

Sent from my E2003 using Tapatalk

+385977970759 Zlatko

danci1993

Koja je procedura provjere i od koje greske da krenem. Sad je u zraku i bas se teskon okrece, nije zagrizla kocnica do kraja ali osjeti se dobar otpor..

draĹžen

Ja sam to jucer u servisu rijesio. Majstor skinuo klijesta. Rastavio i gumice promijenio. Ispolirao klip i cilindar te ozracio kocnice. Ako to nisi nikad eadio bolje to daj nekome iskusnome u ruke. 99 posto da imas isti problem kao ja

danci1993

Zablokirala je celjust cijela sad idem trazit po otpadu i zamjenit :)
Hvala na pomoci.

draĹžen

Ne da se rastaviti? Naotpadu ces kupiti istu ili slicnu. Nije ni nova preskupa jbg.

topolino

Vidim da svih koji imaj takav sistem rucne muci isti problem, ne samo fiat i korejci imaju isti problem. Je tko razmisljao o hiro rucnoj, neznam kako bi gledali na STP za to.
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

draĹžen

Treba uzeti u obzir da su stila stara vozila i to je tako.

danci1993

Neda se rastavit, ne mrda nikud. Nova je 1200 kn a polovna  cca 200 kn. Dok radi radi...

draĹžen

1200??? Isuse koji užas. Uzeti polovnu i odmah ju reparirati pa si miran.

draĹžen

Stilo M

Prijatelj je platio oko 800kn novu
A stara se mora dat rastaviti
PRODAJEM DIJELOVE ZA FIAT STILO 3V /5V/MW
https://www.njuskalo.hr/korisnik/car-parts001

draĹžen

Mislim da bi ozbiljan servis tipa ovih gore riješio problem

danci1993

Ma da skupa je katastrofa. Neda se klipic uopce okrenut, papagajkama sam probao mrvicu se okreno i dalje neide.
Danas sam iso po celjust kaze covjek ima sigurno ja dodem covjek ju je pola sata trazio, kaze ipak nemam.
Poslje toga nazovem covjeka iza velike gorice odem po to dodem doma, covjek mi dao desnu.
Po lu di o sam, sutra se idem nac s njim da mi zamjenio AKO mu bude lijeva radila, upucat cu se...

elak

kazes da se klipic ne da okretati,moras paziti klipic od desne celjusti okrece se udesno a klipic od ljeve celjusti moras okretati uljevo i paralelno kako ga okreces moras ga tiskat unutra.koliko vidim imas problem sa ljevom celjusti znaci klipic vrti uljevo i tiskaj ga unutra