Škripi neštu u lijevom prednjem dijelu auta

Autor vladozg, 30 Rujan 2016, 02:18:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

vladozg

Imam pitanje. U zadnje vrijeme mi se je pojavio neki zvuk u prednjem dijelu auta kod lijevog kotača. Zvuk se pojavljuje kad se penjem ili silazim sa rinzola ili preko ležeceg policajca. Ne škripi uvijek ali iritira. Pregledao sam sve ispod nigdje ništa se ne vidi. Ima li ko kakvu ideju što bi to moglo biti?

Stilo M

#1
Balans stanga koja ide preko mosta
Gumice na njoj
Probaj gume na njoj pospricat sa silikonskim sprejem
PRODAJEM DIJELOVE ZA FIAT STILO 3V /5V/MW
https://www.njuskalo.hr/korisnik/car-parts001

vladozg


draĹžen


vladozg


draĹžen

Meni isto skripi. Kad je kiša,prestane. Mozda kakav selen ili nesto. Moram pregledati.

danci1993

Meni isto povremeno skripi, ali mislim da sam nasao krivca, lezaj amortizera, digni haubu i naulji malo onu gumu gore, to hoce kad dode hladnije vrijeme...

draĹžen

Nauljio sam ali nista.  Sigurno je taj lezaj jer se skripanje pojavilo kad sam oprugu mijenjao. Lufta nema. Samo Å¡kripi.

draĹžen

Zvao tolić i auto krešu danas. Nema nitko ležaj amortizera. Jel itko to kupovao? Zamjensko?

Stilo M

Lezaj skini i dobro ga naspricaj sa nekim sprejem za podmazivanje
PRODAJEM DIJELOVE ZA FIAT STILO 3V /5V/MW
https://www.njuskalo.hr/korisnik/car-parts001

draĹžen

Koje ***. Ako ga skinem onda mOram optiku raditi. Ide amortizer dolje. Kad sam to sve raskopao onda bolje da novi stavim jer tko zna kad ce proškripati opet. U p.m.

Tihich

Kad sam slagao na 147mici vilice (nove), pošpricao sam selene a i ležajeve amortizera sa sprejem za lance na motorima, prilično je otporan na vodu i nema nikakvih zvukova.

draĹžen

Ležaj je ispod mulde. S donje strane. Kako ga podmazati?

elak

ja sam ljetos u auto- kreÅ¡i tražio ležaj amortizera i trgovac mi donese kutiju ja je otvorim a ono u kutiji samo Å¡alica amortizera,kažem im da mi treba ležaj a on kaže da je to,uzmem mu iz ruku katalog dijelova i pokažem mu Å¡ta je Å¡alica a Å¡ta je ležaj, kod njih se vodi Å¡alica kao ležaj,kad je vidio u katalogu da je ležaj posebno telefonom je neku drugu trgovinu zvao i oni su imali,ta trgovina to vodi pod nazivom KIT DE ROULEMENT DE BUTEE -strut mount kit ,KB658.16 ,proizvoÄ'ać je SNR (tako piÅ¡e na kutiji) i u kutiji je komplet ležaj i Å¡alica . moram potražiti račun pa ću napisat koliko je koÅ¡talo , u auto kreÅ¡i u Osijeku

Tihich

Citat: dražen  u 11 Studeni 2016, 16:17:23
Ležaj je ispod mulde. S donje strane. Kako ga podmazati?
[/qeuote]
Meni je amortizer bio vani obzirom da sam mijenjao gornje vilice, sa pripremama za federe sam opustio ležaj toliko da je malo labav i sprejem pošpricao, skinuo pripreme i vratio amortizere.