Održavanje u ovlaštenom servisu: Da ili ne ?

Autor dinko1981, 11 Veljača 2020, 15:45:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

topolino

Imam i nekakvu "garanciju" kada im dovezem ne hyundai ako oni uzimaju djelove.
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

Tom

Stari od kad ima i20 kod Štagara u Marija Bistrici plaća servis 700-800 kuna.
Sestrin Polo TSI kod Dojkića 1200-1500 kuna, kod Zubaka 1300-1600 kuna, moram priznati da kod Zubaka ''varaju'' dopišu nekaj kaj nisu napravili. Zapelo mi je za oko glupa tekućina za pranje stakla (zapamtio sam jer sam ja doma osobno nalio pun spremnik prije vožnje na servis jer je unutra svjetlila lampica) a oni su na računu napisali da su nalili 2,5 litre i naplatili 75 kuna.
Garancija... Zubak za prekidač kočnica Polo 1,2 12 V 2002... ''čujte gospon taj dio je potrošna roba, ne podliježe garanciji'', Ford Grand auto na Jankomiru (Focus 2011 od stare kupljen kod njih novi, nakon oko 8000 km 2013 godine prije mora protulila oba prednja ležaja, ''ležajevi su potrošna roba, ne podliježu garanciji, oštro se vozite, ne pazite'', a stara ga nikad nije stisnula preko 120 km/h, auto je više stajao nego se vozio... itd.

Današnji servisi nisu kao nekad, većina ih dozvoli da si pored, gledaš kaj rade.

Imam dosta toga za reći, napisati, o raznim servisima ali nikad neću zaboraviti Seat servis Taći u VŽ, mislim da se tak zvao.  :facepalm: Moram to podijeliti, nemogu izdržati. Prije 16-17 godina imao sam Seat Leon TDI,  novi, kak sam često boravio u VŽ kod njih sam napravio dva servisa, na 15000 i 30000 km. Na prvom sve ok, na drugom, vozim se od servisa do rodbine u Knegincu, a u autu smrdi po gumi, nejde, ne vuče kao prije, ona ravnica od VŽ prema Turčinu... nejde nejde a vidim da viÅ¡e dimi nego prije, auto bio star godinu i pol. Uglavnom zamijenili su Å¡paner, stavili neki stari hrÄ'avi, remenica u koso pojela pola remena i zamijenjena elektronika na bosch pumpi.
Naravno ja sav živčan isti dan pred kraj radnog vremena u VŽ, bilo je natjeravanja po radioni i dvoriÅ¡tu čak je i policija intervenirala  :tup: rekao sam da ću ih tužiti, pa su ipak na kraju očito vratili moj stari Å¡paner, elektroniku i stavili novi remen.
Od tada ja i ovlašteni servisi bez uvrede raskrstili za sva vremena

Takav sam kakav sam, ako već idem u ovlašteni, platim ti, daj onda napravi kaj treba, kak treba...
Elektronika radi na sivi dim. Kad taj dim izađe... više ne radi...