Fiat Bravo 1.6 2009.g problem sa spuštanjem prozora

Autor Karlo1990, 24 Listopad 2020, 12:16:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Karlo1990

Pozdrav ekipa, znači imam problem da mi se spusti jedan ili dva prozora na autu sami od sebe, bio sam kod majstora ali on nije uspio naći u čemu je problem 2-3 dana je bilo dobro i evo danas taman kad kiša pada se opet spustio jedan, dali je netko imao sličnih iskustava ili možda zna u čemu je problem? Radi se od Fiat Bravo 2009 god. 1.6 motor 88 kw

Puntigamer

Provjeri prekidače, možda preko njih kontrolna jedinica dobije impuls zbog vlage ili slično.

Poslano sa mog Mi 9T Pro koristeći Tapatalk


Mike20

Kad se prozori spuste, u vožnji, na mjestu dok motor radi, dok je zaključan?

Karlo1990

Ak nije bilo vlage sad ima sigurno ðŸ˜,,ðŸ˜,,, spuste se kad je ugaÅ¡en i zaključan

Tooutman

kleme si pretpostavljam maknuo i ostavio jedno vrijeme jer onda se resitiraju i treba ih "kalibrirati" da opet rade u automatskom modu.
Italia Corse na 2 kotača tracking
https://www.strava.com/clubs/263699

Mike20

Dok je zaključan i ugaÅ¡en, na prekidačima za podizanje prozora nema napajanja,da i voda doÄ'e u njih, neće se radi toga spustiti kad je sve pogaÅ¡eno.
Ali se mogu spustiti preko bravice zaključavanja, ili daljinskog,
Znači ili brava ili body komp

Kalibracija se radi nakon što otpojiš akmulator, prozori nemaju funkciju automatskog dizanja-kad je dan kontakt ili auto radi, tak da to je nešto skroz drugo

Tooutman

Pa je, baš tom kalibracijom mislio da sam učiš Body comp na prozore koje su mu granice a i prije toga si sve to resitiraš. Pa si možda ponovno učita i neke druge signale. Uglavnom čudan problem.
Italia Corse na 2 kotača tracking
https://www.strava.com/clubs/263699

Mike20

Ne bih rekao, pošto se kod njega spuštaju prozori kad je sve pogašeno, tj. kad jedino body komp ima napajanje, tj on može pustiti struju prema motorima, i sama brava u kojoj je prekidač preko kojega na zaključanom autu spuštaš ili dižeš prozor

Karlo1990

Nisam probao to sam klemama, ali mogu probat pa ćemo vidit, hvala na svim prijedlozima

Tooutman

Budi spreman da dok ćeš maknuti kleme da će ti se pojaviti errori da ti ESP, ASR nije omogućen. To samo napraviš par metara ili kilometara da si učita opet parametre :)
NemaÅ¡ Å¡to izgubiti, probaj ga ostaviti preko noći pa će ti se sve resitirat.  Isto tako ako to ne bude pomoglo, možda napravit opet na novo proxy. Tako bi ja barem nabadao :)
Italia Corse na 2 kotača tracking
https://www.strava.com/clubs/263699