Novi Bravo - iskustva korisnika

Autor tomislav10, 24 Rujan 2008, 09:42:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Ivansi

Citat: topolino  u 03 Rujan 2016, 15:01:32
T-jet ili atmo. Ima ih nekoliko na forumu sa plinom, i koliko vidim svi su zadovoljni.
Više atmo ali i ostala iskustva me zanimaju.. :ok1:

Mike20

Ak nešto radi super na plin, to su talijani. Pošto kod njih već duže vrijeme je plin popularan, motori ga super podnose, nema VSR-a, ne treba podmazivač ventila itd.
Plin treba biti dobro podešen, komponente pravilno dimenzionirane i nikad problema.
Moji plinaÅ¡i dosad: Tipo 1.4 1991. (Brc flanÄ'a, nekih 80 000na plin), Punto 2 1.2 2004. (Landi Renzo Omegas, nekih 40 000na plin), Fiat Marea 1.8 16 V 1998 (Stag 300+Valtek, 200 000Km na plin), Punto 2 2005. g (Stag 4+Hana, 10 000km na plin), Bravo 2 1.4 t-jet 2008.g (Lovato easy Fast, 135 000km na plin)

Puntigamer

Moj T Jet 1.4 173500km na Lovato Easy Fast plinu

natipkano na jednom

Ivansi

Respektabilne kilometraže na plinu  :ok1:
Jako dobra informacija da ne treba bježati od plina na talijanu

robert_zd

Bravo vozi bez problema al sam primijetio jednu stvar pri vecim brzinama. Nekidan na autoputu kad valjda naidje na grublji asfalt cujem kao zvuk zveckanja sitnisa ili snopa kljuceva iza displeja 2ozonske klime. Javi se ponekad kao da pogodi neku frekvenciju. Jel primijetion tko nesto slicno? Palo mi na pamet da nema motoric ventilacije tu negdi? Inace ventilacija radi kako treba.

Mike20

Iza displeja nema ništa takvoga. Ima motorić koji puše po sezoru temp. na sredini donjeg doma tipki. Al on nebi trebao stvarati takav zvuk

robert_zd

Okvirno govorim iza displeja, u tom dijelu konzole. Znam samo da je filter klime iza skroz jer sam ga minja, al drugo nisam rastavlja.

gandi

--->>>    click here      <<<---

Miha.

Nisam obračao pažnju dosada..Na 3. stranici uputstva stoji da se benzinac pali s pritisnutim kvačilom dok kod dizela ta napomena ne stoji, čudno.. TakoÄ'er piÅ¡e da se auto pali kad se pogase lampice..

Miha.

Ipak piše da treba i kod dizela biti pritisnuto kvačilo, strana 132. :grinning-smiley-044:

Tooutman

Isto kao i kod gašenja motora radi očuvanja dvomasenog zamašnjaka
Italia Corse na 2 kotača tracking
https://www.strava.com/clubs/263699

Miha.

Poanta je neka druga, a najmanje zamašnjak bar kolko su mi rekli ovlašteni za takve stvari :laughing-smiley-001:

Jel se na Bravu s obje strane kopča kopča ili samo na jednu? Jer na drugoj strani mi je kao odrezano. Može li se to uopče kupit?

Stilo M

PRODAJEM DIJELOVE ZA FIAT STILO 3V /5V/MW
https://www.njuskalo.hr/korisnik/car-parts001

AntonioK

Jučer starom cestom priko Boraje do Splita

robert_zd