Novi Bravo - iskustva korisnika

Autor tomislav10, 24 Rujan 2008, 09:42:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

ccm

Da, meni na alfi... Morat cu to rjesit sad na proljece/ljeto, da ne hrdja. Izgleda kao da je popjeskareno, a ne zelim blatarice stavljat... Mislim da cu to polakirat i stavit onda foliju.
Nebu mene niko v mojoj koruzi...

bubinho

Ovako to nekako izgleda... kolega s posla ima identicnog brava i njemu nista.. ni traga

Mike20

To je pd česte vožnje po lošim ili cestama punim kamenčića ili sličnih stvari

bubinho

haha cudo...a auto ima 100000km.. i uglavnom se po zagrebu vozi..

AntonioK

Meni se bija lak ogulija na bočnoj strani krova,pa sam morao na piturivanje.Brava prije ovoga se cila ogulila ko kumpir.Talijani i lak :to:

bubinho

ma ok, jasno mi je da je taj dio tocno na udaru svega kaj bacaju prednji kotaci ali onda se to valjda kvalitetnije napravi..da se samo tako to oguli to mi stvarno nejde u glavu  :82:

na kraju krajeva mamin peugeot i dedina astra su puno stariji (cak duplo) od brava i nemaju takvih problema

nash

Ja bih rekao da je to od soli koju zimska služba baca na puteve. Da li redovno pereš auto zimi ili čekaš proljeće da ugrije kako bi ga oprao od soli?
Fiat Bravo 1,6mjt

Sonic

KupiĹÄ,, JTD, chipaĹÄ,, i strahota kako ide.
Odmah nekako ĹživneĹÄ,,, ljepĹÄ,,e se Ĺživi :-)

punto1976

Talijani inače uvijek štede na svemu tak da je to problem na talijanima. To si riješiš sad na proljeće tak da prešpricaš sa kubitom prije onda sa bojom cijeli prag kako i imaju ostali švabe. Jbg u Italiji nema toliko snjega i ne sole ceste pa njima lak dugo traje. Gledam tamo svako malo ima Fiata iz 95 sa prvom bojom ko novi, samo izblijedila dosta od sunca.

bubinho

ma nije problem sanirat to, nego me čisto zanima dal se to joÅ¡ nekom s bravom dogaÄ'alo  :zbunj:

nash

Meni nije. Bravo je 2009. sa oko 175000 km preÄ'enih.
Lokacija Banja Luka.

Nego ja sve mislim da ti je to od soli, a ionako ga uglavnom po Zagrebu voziš.
Fiat Bravo 1,6mjt

ElRa

Citat: bubinho  u 20 Ožujak 2017, 12:37:55
jel se kome dogodilo da se dolje na pragu, skroz naprijed iza prednjih kotaca pocela guliti zastita zajedno sa bojom? mogu staviti sliku kad dodem s posla.. ista mi je stvar i na lijevoj i na desnoj strani

Imao isti problem na Grande Puntu, tada starom 5 godina. Fiat taj dio bas lose odradi i dan danas.

punto1976

Problema imaju svi Fiati (ja išao gledat jednog Punta 2002.g. u Sisak prije 4 godine i do pol praga izguljeno).
Kupio drugi Punto i bilo malo potučeno i onda sam očistio i ponovo stavio i zaštitu koje u originalu nema, pa boju.
To ti je uglavnom normalno ako pokupiš autom više kamenčića nego neki drugi prije češ izgulit boju.

Miha.

Evo kolko je direktan volan na 1.9mjet sport. U jednu stranu 1 puni krug i 140°-150°

Memphis

Mene zanimaju iskustva korisnika Brava 1.4 T-Jet 120 i 150 ks.

Koja riječ o potrošnji i motoru. Kako ste zadovoljni? Neke mane? Koji bi po vama bio bolji izbor. Grazie