Gume (značajke i iskustva)

Autor zetsthebunny, 26 Studeni 2013, 21:04:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 10 Gosti pregledava ovu temu.

Tono92

Citat: topolino  u 25 Srpanj 2016, 23:59:45
:DD: :DD:
E ili neznate voziti ili pretjerujete sa brzinom. S3 nije cvijece, ali da je tako losa nije. To sta ljudi precjene sebe, auto i gume to je njihoh problem. Za auto bez ABS -a jedino vrhunske gume igraju razliku kod naglog kocenja po kisi i snjegu, ali malu.
Itekako je losa , jedna 14 colla savina je nepunih 200on po komadu ak se ne varam , ajde moram priznat da po suhome dobro drze cestu ali brate mili trose se nenormalno brzo

Green Punto

Naravno da se trose brzo kad se na njima voze po ljetu...zivimo na balkanu di jos uvije ljudi misle da je sava s3 kao i svaka guma na kojoj pise m+s, guma za ljeto i za zimu...samo u slavoniji ima 60% auta koji se po ljeti voze na takvim gumama...sa 2mm profila,pa docekaju zimu i snijeg, onda se cude kao puran glisti kad nemogu stat,drzat cestu itd itd
Cuore Sportivo   :wiii:

Andy85

Citat: Green Punto  u 26 Srpanj 2016, 06:35:46
Naravno da se trose brzo kad se na njima voze po ljetu...zivimo na balkanu di jos uvije ljudi misle da je sava s3 kao i svaka guma na kojoj pise m+s, guma za ljeto i za zimu...samo u slavoniji ima 60% auta koji se po ljeti voze na takvim gumama...sa 2mm profila,pa docekaju zimu i snijeg, onda se cude kao puran glisti kad nemogu stat,drzat cestu itd itd
:handclap:

potpuno se slažem s tim!! ima ljudi nece kupovat ljetne i mjenjat ih 2x godišnje jer je kao skupo, i onda kupuju zimske svake 2 god po 2 kom i samo mjenjaju napred-nazad, i govote kako gume nista ne valjaju ni po ljeti ni po zimi!!!

core3i

Ja ostajem pri svome da je guma S3 loša po kiši. Kakve su ostale nzm.

topolino

Primjetio sam da kada kisa obilno pada da S3 nema problema sa handlingom, dokle kod lagane kisice pa makar padala i par dana onda je manje uvjerljiva na kocenju.
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

Mike20

Naravno, tada i skuplje gume ne drže baš.
Lagana kiša ne uspije isprati svu masnoću s ceste, dok obilnija kiša da

Puntigamer

Jel sve gume imaju "rim protection"? Ove moje GY F1 ga imaju i bar dva puta su mi sacuvale alu felge od struganja o rubnik [emoji5]

natipkano na jednom

topolino

ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

AntonioK

Rim Protection kupiš naknadno ,pa slipiš na felgu

gokiSP

Uzeo sam nexen n6000 i za sada koliko sam probao guma drzi dobro. Vidjet cemo kako ce se ponasati po kisi.

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

gandi

Malo smo se pocastili.

Na tyrereviews ima ukupno 90% sa ovakvim pojedinacnim ocjenama

I po EU naljepnici ima wet grip A, fuel efficiency C

Malo me yebe sto su sare kontra okrenute na jednoj strani

Ali koliko sam citao po netu to bi trebalo biti normalno za asimetricne gume koje nemaju naznacen smjer rotacije, tj lijevu i desnu stranu

Sent from the Middle Earth by carrier pigeon

--->>>    click here      <<<---

the-rider

Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far the wall moves after you hit it.

gandi

Ne. Pise inside :D
I to je uredno montirano.
Nigdje nema naznacenog smjera rotacije . Internet kaze da je to tako u redu.

Sent from the Middle Earth by carrier pigeon

the-rider

pa inside prema unutra i to je to
tako i moje brigestone imaju
Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far the wall moves after you hit it.

gandi

Isto su ti Å¡are tako kao meni? Jedna kao da gleda naprijed, druga natrag.
I sve ok?