Mk2 1.2 8v -plin

Autor kogasto, 09 Veljača 2012, 20:35:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

Mike20

Od svih navedenih, Landi Renzo/Lovato je najbolji i vjerujem nasjkuplji.
AC STag je isto odličan, samo ak dolazi s boljim diznama, ne Valtekima.
Atiker ne radi ureÄ'aje, on proizvodi samo boce

Tvoj auto nije prezahtjevan što se tiče plina, ti motori imaju relativno kratka vremena ubrizgavanja, pa su najbitnije dizne da budu malo bolje tj. brze

Emil

Hvala pitat ću danas za te dvije vrste i pitat za dizne, hvala  :grin: :grin: :grin:

Emil

UPDATE:  e ovako, danas sam bio kod majstora i on mi je rekao da mi ne preporučuje Lovato nego Tomasseto sa nekim boljim diznama

Šta mi vi preporučate da ga poslušam ili da inzistiram na Lovatu ili Landi Renzu?

Ikakav još savjet?

Mike20

Lovato i Landi Renzo imaju svoj ecu (u biti AEB), svoje dizne, svoj isparivač, svoj multiventil, svoj priključak za punjenje, jedino boce ne.
Tomasseto radi isparivače, multiventil i priključke za punjenje. Oni ne rade ECu plina niti dizne

Emil

Pročitao sam to na onom tvom dugom postu o plinu koji si ugradio, ukratko sve što mi je majstor rekao sam prenio pa me čisto zanima šta bi neko tko se razumije sljedeće uradio da i ja uradim

Mike20

Koji ecu i dizne dolaze u Tomasettu ?
Redovito je bio Stag ecu i Valtek dizne. Stag je odličan, bilo stari 300, ili noviji kompaktni 4. Dizne mogu Alex Barracuda ili po mom mišljenju jest buy Hana dizne

Mahoney

Sto se elektronike tice najbolje je STAG i hana injektore,a ostalo nesto ok po zelji.

Emil

mhm mhm danas cu otić i pitat još jednom prije nego se odlučim gdje ću ga vozit,

Hvala na pomoći  :yesyes:

Mike20

Citat: Mahoney  u 26 Veljača 2016, 01:05:20
Sto se elektronike tice najbolje je STAG i hana injektore,a ostalo nesto ok po zelji.

Slažem se, Stag je kompatibilan sa svim markama i vrstama dizni, ima sve opcije dostupne, odlična podrÅ¡ka, čak se viÅ¡e unapreÄ'uju nego razvikane marke. Boca, multiventil je nebitan, svaki je dobar, isparivači isto tak