Bravo/a & Marea 1.6 16v - iskustva (i pitanja) korisnika

Autor Zoki7466, 16 Listopad 2009, 12:40:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

ako

ako

Molim da mi neko pomogne:
- Da li je kod Brave lim pocincan?
- Kada je motor zagrijan - Kazaljka obrtomjera mi nekada pokazuje 1000-1100 obrtaja, iako mi se cini da motor radi sasvim normalno (zvuk i vibracije kao na 800-850) - Da li se jos nekome tako nesto desava
- Kad prebacim radio sa FM1 na FM2 ili FM3 sat mi se resetuje na vrijeme koje nije ni blizu trenutnom i tada ga tesko ponovo vracam na stvarno vrijeme :oprosti

brava 312

Limarija je pocinčana ali bi ipak trebao napraviti neku žaštitu ako misliš imati duže auto.
Za okretaje mislim da nisam siguran ali kod mene je na nekih 900
A kod radija i tim satom ti je problem jer mislim da ima neka funkcijakoji koja automacki podešava sat pa tako ovisno koja je staica pokazuje neki ludo vrijem.

ako

Hvala
Dobro da znam da nije do mene. Na pocetku sam mislio da neznam nastimati sat.
Sto se tice zastite planiram ga zastiti, samo da je ugrabiti par dana lijepog vremena
Jos jednom hvala na informacijama

Dalibor

Imam par pitanja. Radi se o Marei 1.6

1. Da li je itko mijenjao filter goriva i gdje se točno nalazi?
2. Imam doma balansicu od 145 QV koju ću ugraditi pa me zanima da li pašu i amortizeri i opruge od 145 QV?
3. I od čega uopće viÅ¡e paÅ¡u amortizeri i opruge nakon preinake balansice jer viÅ¡e nije potrebno  da se veže spona na amortizer?
4. Imam i kliješta od 145 1.6 TS, da li odgovaraju na šaraf i da li na njih idu čeličane 14" za zimu?

Hvala  :papa:
…senza cuore saremmo solo macchine…

NikolaST

odgovor na prvo pitanje ti je ispod zaštitne plastike kraj zadnjed desnog kola. Ostalo - NE ZNAM. Sorry
assumption is the mother of all fuckups

NikolaST

da malo izvadim ovu temu iz prašine. Pitanje je slijedeće. Koliko često imate problema sa pumpom ili relejom pumpe od goriva? Ovo mi je drugi put u godini dana da mi je auto stalo. Okrenem ključ a ono ništa. Ne čuje se zujanje pumpe znači da je ona ili relej
assumption is the mother of all fuckups

Robertino

BRAVO 1.6 16V,sad ima 180.000,a kupio sam ga bio kad je imao 80.000,i bas nikad nikakvih problema s pumpom niti s relejom,kod mojih poznanika s takvim autom takodjer. Vjerojatno su tvoji problemi uzrokovani zbog LPG-a

alen

Ja na svom u 7 god kolko ga imam, i u 2 god kolko je plin u autu nisam imao problema niti s relejem, niti s pumpom goriva...

U tih 7 god sam prošao više od 100 000 km, a na plin preko 25 000 km.

stomp

Imam jedno pitanje vezano za moj bravo(1.6 16v 1997).
Zanima me dali mogu staviti getribu od brava sa 76 kw budući da moj ima 66kw?
Planiram u dogledno vrijeme kupit getribu pa me čisto zanima dal može bit od brava sa 76 kw ili striktno 66kw.
Hvala

Robertino

franjo-fritz

ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks

jasmin kljajic

sad bas citam o tim kljucevima ja sam kupio auto u autosalonu a nisam dobio nikakav crveni kljuc nego 2 plava i dva daljinca  :82: :82: :82: :neznam:

Ml@den

ja dobio samo onaj crveni. s njim palim auto i sve. al me strah da se ne izgubi. šta onda? jel se može gdje napraviti novi?

zok

Nemoj paliti sa crvenim.
To je master kljuć i služi samo za izradu drugih ključeva.
Potraži si malo po forumu