Bravo/a & Marea 1.6 16v - iskustva (i pitanja) korisnika

Autor Zoki7466, 16 Listopad 2009, 12:40:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Dotz27

Okej,pitanja dalje. Kad dam desni zmigavac treperi kao da je rikla zarulja,ubrzano radi i pali mi stop svijetla samo od sebe
Dali on ima problema kao i moj ex punto sa masom na zadnjim svijetlima ili? Takoder jucer mi je rikno podizac stakla. Suvozacev ne radi nikako,a sa vozaceve strane radi suvozacev a moj vozacev je radio dok nisam promjenio tipku podizaca jer je bila potrgana. Sad ne znam do cega moze bit,provjerit cu jel ima struje na kontaktima. Ukratko samo me to zanima. Pitao bi i za klimu koja ne radi ali sam citao nesto na forumu i nema smisla zamarat ekipu jer postoji 100 razloga zasto ne radi pa cu se probat igrat sam.Hvala unaprijed na odgovorima.

Poslano sa mog Moto E (4) Plus koristeći Tapatalk

Antonijo

Budući da pali stop  svjetla izgleda da je masa u pitanju, to Å¡to ubrzano radi žmigavac provjeri da li su sve žarulje ispravne.
Možeš probati prebaciti prekidače podizača (vozačev na suvozačev i obrnuto) pa provjeri da li rade.
Kada upališ klimu jel se upali kompresor klime ?
Ako nema plina ili ima nedovoljno plina u sistemu klima ne radi.
TUTUM OMNIA LEGERE, NON OMNIBUS CREDERE

Dotz27

Budem.vidio danas ovo za svijetla. Ne pali se kompresor,nista se ne desava.

Memphis

Citat: Dotz27  u 19 Lipanj 2018, 08:39:40
Okej,pitanja dalje. Kad dam desni zmigavac treperi kao da je rikla zarulja,ubrzano radi i pali mi stop svijetla samo od sebe
Dali on ima problema kao i moj ex punto sa masom na zadnjim svijetlima ili? Takoder jucer mi je rikno podizac stakla. Suvozacev ne radi nikako,a sa vozaceve strane radi suvozacev a moj vozacev je radio dok nisam promjenio tipku podizaca jer je bila potrgana. Sad ne znam do cega moze bit,provjerit cu jel ima struje na kontaktima. Ukratko samo me to zanima. Pitao bi i za klimu koja ne radi ali sam citao nesto na forumu i nema smisla zamarat ekipu jer postoji 100 razloga zasto ne radi pa cu se probat igrat sam.Hvala unaprijed na odgovorima.

kaj si ga zel?

Ovo sa žmigavcima vjerojatno masa na lampama. Ne bu mu škodilo da počistiš sve kontakte mase od minus kleme na dalje. Sa podizačem vjerojanto ti kod prekidača nešto ne štima.

A klima ... ako ne pali kompresor onda nema vjerojatno nema ništa plina ili je kompresor u banani. To bi trebao odvest nekom ko puni klime da ti istestira sistem dal negdje pušta.

Dotz27

Uzeo sam ga da :D Ma podizac sam vratio svoj i opet ne radi,budem vidio jel ima struje..kaj velis da nije relej od klime,postoji to koliko sam citao zar ne?

Petar1985

Pozdrav zanima me dali je netko imao iskustva sa prelaganim volanom! Promijenjene su vilice i prednji amortizeri!! Sad je volan toliko lagan da nemam osjećaj za vožnju!! Bravo 1.6 16v

topolino

Jesi li do sada mozda vozio auto bez serva, ili imas ljetnje gume po poledici?
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

Mike20

Vilice i amortizer nemaju toliki utjecaj, al ležaj amortizera ima, možda je podmazan kod zamjene

Petar1985

To je jučer zamijenjeno! Servo je i prije radio ok!! Gume jesu ljetne ali i prije su bile u Dalmaciji nema leda bar ne sad!!!!

Dotz27

Sjecam se tog serva od brava. Cudo.. probao mnoge aute ali na njemj fakat nemas neki osjecaj i to mi je bila najbolja stavka kod njega.. znaci vrh

Antonijo

Ne bi bilo loše da napraviš špur, nakon izmjene dijelove spomenutih dijelova.

Petar1985

Antonijo

Petar1985

Pozdrav dal je netko ima iskustva sa centralnom bravom! Suvozačeva strana se zaključavanje vozačeva ne!!!

Antonijo

Motor centralnog nna vozačevim vratima, žice...