Fiat Punto MK2 2003. 1.2 - puno pitanja; ulje/svjetla/muzika/itd.

Autor aleeen, 06 Rujan 2012, 22:57:01

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

vlatko11

Pod kontaktom,nakon vremena samokontrole-cca 10 sekundi treba ti ostat svjetlit samo akumulator i ulje.
Ako ostaje lampica motora-vozi kod majstora na dijagnostiku da se vidi Å¡to je.

aleeen

upravo tako vlatko, kako ti kažeš, znači akumulator i ulje (crvene obje), ostaju svijetliti nakon samokontrole ali isto tako ostaje upaljen i "motor" - žute boje, znači pravac kod majstora? Inače, to traje otkako je puntač kupljen, dakle više od godinu dana :) mogu kod bilo kojeg mehaničara/autoelektričara?

JoÅ¡ jednom da se ponovim - Å¡to se tiče "Å¡kripanja" remena otkako je zahladilo, sada viÅ¡e ne "cvili" samo kad je u drugoj po većem gasu, nego uvijek :) dakle remen (ili Å¡to li je već) Å¡kripi non stop, i to dosta jako kad je auto u leru čak na mjestu?  :82:

vlatko11

Možeš kod bilo kojeg mehaničara koji ima dijagnostiku koja podržava tvoj model. Što se remena tiče.vjerojatno je star i istegnut pa klizi preko remenica.Kad je mjenjan,na koliko km i koliko sad imaš km.Nije zgoreg mjenjat remenje svakoh 100 000km, kako klinasti tako i zupčasti. Uz zupčasti mjenjaš i španer.
U pravilu na autima crvena kontrolka znači frka,gasi neÅ¡to ozbiljno nije u redu,naranÄ'asta-žuta može joÅ¡ radit al pitanje koliko i kako-najbolje vozit na popravak.

aleeen

ali ti simptomi su se javili samo otkako je zahladilo, mislim da prošle godine po zimi nije ništa bilo a siguran sam i da preko ovog ljeta nije bilo toga... dakle, od nedavno!

kad je mijenjan - ne znam, auto je kupljen u sedmom mjesecu prošle godine

na koliko km - ne znam

sada ima auto skoro 145 000 km

- koliko bi sve to mijenjanje remena zupčastog i klinastog i španera moglo koštati???

znači nakon samokontrole mora ostati upaljena samo baterija i ulje crveno i kad se auto upali sve se mora ugasiti?

thanks!

Mairon

Koštalo bi svo remenje s vodenom pumpom i radom, nešto više od 1000 kn, ne preko 1300.

Sve lampice se moraju ugasit, par sekundi nakon paljenja motora. Ako ti u vožnji nešto svijetli onda nešto ne valja.

cicili

ma sve je normalno sto ti svijetli. ako se ugase nakon paljenja sve je ok. i meni svijetle i ulje i baterija i zuta od motora dok ne upalim motor, nakon toga mi na displeju pise check ok i onda se pogase lampice. ja imam mk2b pa imam veci displej na kojem svasta pise pa tako i takve gluposti. ne zamaraj se glupostima dok se one sve pogase nakon paljenja motora to je ok.

aleeen

Hvala puno cicili!!!

Ovo za remenje i vodenu pumpu -  :( zaÅ¡to ako budem mijenjao remenje ili jedan remen, moram promjeniti i vodenu pumpu (koja radi ispravno, valjda)?

cicili

zato jer su ruke skupe za taj zahvat kod maistora a postoji velika vjerovatnost da nakon kratkog vremena ona propisa kao i semering radilice ili bregaste a kostaju malo da ih se nebi zamjenilo pa ce ti se desit ko meni da radi jednog semeringa koji je 40kn bio platis opet ruke jer je posao isti kao i kod zamjene zupcastog.  :ok:

bolje sprijecit nego lijecit.
sad mi malo slini ulje na spoju izmedu mjenjaca i masine a to je samo zato jer nije promjenjen semering koji je 50-ak kn kod zamjene kvacila a posao se mora sad isti odradit kao i kad se mjenja kvacilo (400-500 kn ruke) radi tog semeringa.   ;)

Shokre30

Citat: vlatko11  u 04 Studeni 2012, 22:38:19
U pravilu na autima crvena kontrolka znači frka,gasi neÅ¡to ozbiljno nije u redu,naranÄ'asta-žuta može joÅ¡ radit al pitanje koliko i kako-najbolje vozit na popravak.

Koliko znam, crvena boja kod lampice za motor znaci da je OBDI, a zuta je OBDII.
To znam zato sto na starom puntu sam imao crvenu lampicu i mogao si spojiti samo OBDI sucelje, a na novom je OBDII i zuta je.

Da ne bi bilo zabune da se mijenja boja motorica :)
Bolje V8, nego 8V :D
            .-.       .-.
,ooO() /    )    (    \ ()Ooo.
|     )  |    (      )    | (     |
|    (   |     \    /     |  )    |
\     )  \_ __) (__ _/ (     /
   `-'    .ooO()()Ooo.  `-'

aleeen

vezano za muziku u autu i radio - živcira me onaj demo koji se non stop vrti po displeju kada svira muzika... onaj intro, nemam pojma kako da to pišem, kada se non stop mijenja, zašto jednostavno ne može ostati na tome da pokazuje non stop kako se zove pjesma i to je to, da se isključe sve te "animacije" (sve one mogućnosti, iPod, USB, Pioneer, Demo, Ekvalazjer bla bla, Pioneer, itd.?

Nadam se da sam koliko toliko uspio objasniti - pa ako netko zna, u opcijama ne pronalazim ništa takvo i menu-u!

XXX-Man

http://www.facebook.com/servis.racunala.pisarovina
>Servis elektronike, raÃ,,unala, mobitela, elektroinstalacijski radovi 098/9408075<

aleeen

Hvala puno XXX-Man... mada nisam ni sam skužio kako sam uspio doći do onog "drugog" SET-UP, CLOCK, FM menu-a  :82: ugasio sam radio na source i pokuÅ¡avao dugo držati source - niÅ¡ta, onda sam dugo držao tipku-potenciometar - niÅ¡ta i onda sam držao obje tipke istovremeno i nakon nekog vremena bi mi doÅ¡ao baÅ¡ taj menu  :82: u svakom slučaju, ni ja sam nemam pojma Å¡ta sam sam iskombinirao ali glavno da sam uspio i zato ti hvala puno zbog toga!  ;)  :D

XXX-Man

http://www.facebook.com/servis.racunala.pisarovina
>Servis elektronike, raÃ,,unala, mobitela, elektroinstalacijski radovi 098/9408075<

aleeen

moram se vratiti na temu oko remenja :D

danas sam izašao iz auta dok je stajao na mjestu u leru i čulo se to j****o škripanje i cviljenje remena (čak cvili i kad je zagrijan, mada samo u leru) - koliko ću ja dugo moći tako voziti? upropaštavam time šta? neki dio negdje nečega? ili ne? ja zaista sada nisam u situaciji da iskeširam 1000 kn za popravak toga. znači - koliko sam "siguran"?

cicili

ma koji remen ti cvili, zupcasti nemoze cvilit koliko ja znam a ovaj drugi ako ti pukne nece ti punit bateriju a i taj drugi ne kosta puno kao ni zamjena koliko sam ja upucen, a mozda ga treba samo dotegnut.