Osram Night Breaker

Autor 0p3rat0r, 09 Listopad 2012, 20:28:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

Baso_1990

neki dan sam dobija na poklon h1 osram cool blue intense i samo cu rec da nista ne valja i da se klonite tih zarulja. ili xenon ili nista

Nemesis

kako nista? pa nekaj mora svjetlit... :D
Dobro da sam procitao ovo,neki dan bio blizu da ih kupim,ali me frend pozurivo pa sam odustao...

Lima_ri

Neznam ,meni h4 rade odlično :82:
"it doesn't matter what you're driving. what matters is how you drive it"

Baso_1990

katastrofa slabo svitle skroz (znam sad ce rec neki mozda je sjenilo neispravno ili far ali sve je uredno jednostavno zarulje mi se ne svidaju)

crev1986

Citat: Nemesis  u 13 Listopad 2014, 19:47:50
kako nista? pa nekaj mora svjetlit... :D
Dobro da sam procitao ovo,neki dan bio blizu da ih kupim,ali me frend pozurivo pa sam odustao...

Ja sam dao 180 kn za te zarulje i nista posebno nisu !

dejo6

I kakva je presuda na kraju? Jel se isplati stavljati Night Breaker  na punta mk1? Ove Å¡to sad imam stvarno slabo svijetle.

Baso_1990

topolino

Zamjeni farove jednako su efektivni kao xenon
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

Miha.

To je dobra stvar za te novce, ali očito zavisi od farova do farova ;)

topolino

ako je parabola dala svoje 100w zarulja svjetli ko 55w. Doduse ima farova koji rasipaju svjetlo nikako ma sta stavio u nutra. Mjenjao sam farove na mk1 i svjetlilo je duplo bolje nego prije.
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

Devil

Ja sam sad uzeo ove nove kao jaće Night Breaker  110%,puno jaće svijetle od starijeg modela i malo skuplje. Night Breaker  je dobar samo kaj im je vjek trajanja dosta kratak.

devaST

A koliko je to kratak ja ih imam bar 7-8 miseci
Sent from my Nokia Lumia 630 using Tapatalk

Puntigamer

Na autu sam ima  NB i jedna je crkla nakon cca godinu dana i kupio sam novu NB Unlimited i ta je imala bolje svitlo od ove obicne NB

Sent from my HTC One using Tapatalk

Devil

Citat: devaST  u 18 Prosinac 2014, 22:22:52
A koliko je to kratak ja ih imam bar 7-8 miseci
Sent from my Nokia Lumia 630 using Tapatalk

jedna je svijetlila oko 6 mj,a druga 9

Lima_ri

Evo meni pred par dana vrisnula jedna, a autu je bila nekih 10 mj,  ali neka se uzme u obzir i da bilo ljeto ili zima ja vozim sa upaljenim svjetlima , sad cekam da pregori i druga, ja sam i dalje zadovoljan sa njima
"it doesn't matter what you're driving. what matters is how you drive it"