Novi Bravo-dijelovi i cijene

Autor get, 08 Ožujak 2014, 20:59:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Niđo jtd

Ako kome treba kakvih dijelova u tokicu da se sredit nekih 20%

jtd165

Osobna iskustva s magneti marelli:

Fiat Brava 1.4 trajao 2godine i 2 mjeseca.
Fiat Pinto 1.2 trajao 2 godine i 4 mjeseca
Fiat Bravo 2.0 jtd trajao 2 godine i 7 mjeseci.

Napominjem da je na svim autima predmetni akumulator bio prva ugradnja te je na svima otiÅ¡ao u kratki spoj. Naknadno ugraÄ'eni akumulatori na prva dva vozila su bile tople i sve su trajale bar 4 godine. Na bravotu sam lani ugradi bosh pa cu vidjet do kada ce on trajati.

get

Citat: marloz  u 26 Srpanj 2014, 15:23:20
uzeo bosh s4 za punta ... radio cca mjesec dana i onda mi je riknuo .. zamijenjen u garantnom roku ... ako ti šta pomaže u odabiru ;)

Pa pomglo bi još da kažeš i gdje si ga kupio. O tome sam govorio, nije svejedno kako se skladišti i koliko dugo stoji. Koji je datum proizvodnje?

get

Citat: marloz  u 26 Srpanj 2014, 15:30:20
magnet-marelli je predobar akumulator ... uopće ne znam jel itko tu na forumu imao neugodna iskustava s njime Å¡ta ne mogu reć za ostale akumulatore ...ja bi definitivno iÅ¡a na njega opet ako nije cijena neÅ¡to dosta drugačija od ostalih 
Pa naveo sam cijenu. 770KN (valjda ide -10% na gotovinu), dok je S4 591KN, ali veća startna struja.

Meni bi izbor bio ili original, ili Exide (3 godine jamstva za premium) ili Banner, samo ne znam jš koji model.

get

Citat: jtd165  u 26 Srpanj 2014, 15:36:51
Osobna iskustva s magneti marelli:

Fiat Brava 1.4 trajao 2godine i 2 mjeseca.
Fiat Pinto 1.2 trajao 2 godine i 4 mjeseca
Fiat Bravo 2.0 jtd trajao 2 godine i 7 mjeseci.

Napominjem da je na svim autima predmetni akumulator bio prva ugradnja te je na svima otiÅ¡ao u kratki spoj. Naknadno ugraÄ'eni akumulatori na prva dva vozila su bile tople i sve su trajale bar 4 godine. Na bravotu sam lani ugradi bosh pa cu vidjet do kada ce on trajati.

Eto, meni dura punih 6 godina :)

get

Citat: NiÄ'o jtd  u 26 Srpanj 2014, 15:36:24
Ako kome treba kakvih dijelova u tokicu da se sredit nekih 20%

Kak se da?

Niđo jtd

Odes u tokic uzmes ponudu ili pogledas kolika je cijena.Onda javis meni sta treba i ja ti to uzmem po manjoj cijeni.

get

Ajde vidjet ćemo . . .

trebat će mi uskoro svjećice, zadnje disk pločice, ma tonu toga :D

marloz

Citat: get  u 26 Srpanj 2014, 16:53:04
Pa pomglo bi još da kažeš i gdje si ga kupio. O tome sam govorio, nije svejedno kako se skladišti i koliko dugo stoji. Koji je datum proizvodnje?

kupljen u autohrvatskoj ... godište 2013. ... al nisam zadovoljan s njime da ga j****
uzeo bi stvarno sve ostalo da mogu al mi je za punta jedini pasao dimenzijama (banner ne stane)
mada su mehaničari mi tamo rekli da je kvalitetan ako ne i najkvalitetniji .. ovaj novi/zamijenjeni/ radi al mi je dosta različit od starog akumulatorA koji je bio no name i radio je 8 godina (da dobro ste pročitali) i to samo uz povremena nadolijevanja destilirane ljeti - blaženi stari akumulatori kojima si mogao nadolijevat

franjo-fritz

Citat: NiÄ'o jtd  u 26 Srpanj 2014, 17:18:00
Odes u tokic uzmes ponudu ili pogledas kolika je cijena.Onda javis meni sta treba i ja ti to uzmem po manjoj cijeni.
.  I onda nazoves mene i dobis od 25-45% popusta ovisi u kojem dućanu i koji djelovi...tokić,anet,kreÅ¡o itd,itd,itd
ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks

marloz

Citat: franjo-fritz  u 26 Srpanj 2014, 21:59:52
.  I onda nazoves mene i dobis od 25-45% popusta ovisi u kojem dućanu i koji djelovi...tokić,anet,kreÅ¡o itd,itd,itd

e to je već popust za recesiju  :ok:

franjo-fritz

To su normalni rabati.za mehaničare..sve ovisi koji dućan i koji djelovi..varijacije na temu uloženo dobiveno
ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks

chrisRi

Citat: get  u 25 Srpanj 2014, 13:53:12
Ma nije samo do baterije, već mi je bitno i gdje.

Jer ne skladište svi po propisu.

Bio sam sada i u Tokiću, ovako okvirno, Bosch S4 na akciji 591KN.

Budem još malo progrunfao.

Prije sam savjetovao Toplu a sad cu pokusati objasniti zasto.
1.Topla radi vrhunske baterije,znaci u klasi sa Vartom i sl.
2.Najjeftinija je pa samim tim i najprodavanija a time cete dobiti hajfriskiju ako kupujete u nekoj vecoj butegi.
3.Veliki izbor modela koji pokrivaju sve Euro aute ;kod drugih marki je zastupljenost manja jer uvoznici uvoze manji broj modela
i s njima pokrivaju trziste.
4.Reklamacije su rijetke a i kad se dogode sve se rijesava bez problema ( osjetio ma svojoj kozi).
Da ne bude zabune nisam trgovac niti imam ikakve veze sa Toplom osim sto sam zadovoljni kupac njihovog proizvoda.

gokiSP

Potpisujem ovo. Prva topla izdržala 6 godina i na kraju sam ju zamjenio novom samo zato što sam ju ubio s muzikom. Evo ova vec 3 godine radi kao i prvog dana. Dogodilo se da auto nisam bio palio 3 tjedna i nakon toga je upalio najnormalnije. svakako moja preporuka jer mislim da je best buy.

Niđo jtd

Citat: franjo-fritz  u 26 Srpanj 2014, 21:59:52
Onda kolega moze neki kontakt broj,pa da si malo olaksamo u ovoj recesiji