Punto mk2 1.2 8v problemi

Autor dasypeltis, 03 Srpanj 2017, 13:03:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

dasypeltis

Auto radi odlicno.
Jos da mi je rijesiti problem sa volanom. Znaci u voznji samo padne brzina na nulu i volan postane totalno mekan, toliko mekan da stvara nelagodu upravljati autom.

Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk

Gjuro

Pozdrav

Danas mi se na Puntu Mk2 2002g, 1.2 8v upalila narančasta lampica za motor. Auto se ponaša normalno i nikakve promjene nisam vidio. Ako bi netko mogao skrenuti pažnju što da pogledam i pokušam provjeriti, prije nego na dijagnostiku odem?

Hvala unaprijed

Mike20

Ništa.
Odmah na dijagnostiku

Gjuro

Evo ugasilo se i za sad sve ok...

Boban

Citat: dasypeltis  u 23 Veljača 2018, 03:19:33
Ponovno rastavljen, uletile nove brtve sve, karike i lezajevi std. Vidit cemo hoce li sada biti ok.

Rekao sam ti da ti je to senzor brzine.On ti krepa i padne na nulu i zato volan postane mekaniji jer računalo misli da se parkiraš.
Ex Punto mk2 1.2 ,ex Mazda 626 redizajn 2.0 DITD,ex Lancia Lybra 1.8 benzin+plin, sada Mercedes S204 2.2 200 CDI

Boban

Ups krivi citat,naravno mislih na ovaj:

Citat: dasypeltis  u 23 Veljača 2018, 16:31:16
Auto radi odlicno.
Jos da mi je rijesiti problem sa volanom. Znaci u voznji samo padne brzina na nulu i volan postane totalno mekan, toliko mekan da stvara nelagodu upravljati autom.

Ex Punto mk2 1.2 ,ex Mazda 626 redizajn 2.0 DITD,ex Lancia Lybra 1.8 benzin+plin, sada Mercedes S204 2.2 200 CDI

dasypeltis

Gdje se to tocno nalazi , jel ga tesko promjenit kod kuce i koliko kosta?

dasypeltis

... i bi li trebalo ista na dijagnostici pokazat ako on tako dozivljava prekide

Boban

Nalazi se na getribi. Negdje je iznad diferencijala.Crne je boje,ima 3 pin-a i ide u slovo L.

Boban

Boban

I kad ga budeš mijenjao on ti je učvršćen sa maticom za getribu,tako da ne diraš onaj bočni šaraf sa strane (mislim da je M6 iliti deset ključ) jer ti bude curilo ulje iz getribe.Kad vidiš gdje se nalazi skužit ćeš o čemu pričam.

dasypeltis

Mozete li postaviti sliku posto ne mogu otvoriti taj link. I znate li mozda pribliznu cijenu?

Boban

Ja sam uzeo polovnog tj lik mi ga na otpadu skinuo i dao doslovno.
Od kud si?

dasypeltis

Citluk, hercegovina

Boban

A ništa onda.Mislih da si možda iz ZG-a da ti ga dam,jer ja svog puna prodajem u dijelovima sad.