Novi Bravo - iskustva korisnika

Autor tomislav10, 24 Rujan 2008, 09:42:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

sasha

u rijeci su od 15 do 20 kn komad.

speljac

Kako gdje. Ja sam svojih 16 kom. platio malo manje od 200 kn u molydonu prije par god..

pirec

DA SAM NORMALAN POLUDIO BI!!!!!!

andy85

Citat: pirec  u 20 Studeni 2008, 19:54:10
a u Autocomercu 58kn.komad

kaj su pozlaćeni??? 1000 kn za šrajfe???

speljac

zato ih kupiš negdje drugdje..

pirec

Jedina dobra stvar iz svega toga je da su felge sa stila 15" 4x98 isto kao i moje 17" na bravu a Å¡arafi su univerzalni.
DA SAM NORMALAN POLUDIO BI!!!!!!

hecnet81

Vozim Fiat bravo 1.9 jtd,ili kako danas piše multijet od 120ks.Potrošnja u mješovitom režimu vožnje-grad otvoreno je oko 6,7 litara u prosjeku.
budući da motor ima samo neÅ¡to oko 1000 prijeÄ'enih nisam ga tjerao preko 3000 okr/min.Udobnost mi je sodlična s obzirom na gume  205 Å¡irine, jedino sjedala su trebala biti neÅ¡to veća.Dobra je zavrÅ¡na izrada,osvjetljenje noću instrument table i njezin dizajn su super.Mjenjač je precizan ali ne klizi tako lagano-valjda joÅ¡ nije sve sjelo budući da je novi stroj.Odnazad mu manjka prostora zbog velike izbočenosti konzole, ali Å¡ta je tu je.Svjetla mu dosta dobro pokrivaju.Evo moja ocjena je 9/10.

Global

Već sam o Bravo 1.9 JTD 120 ks, ali do sada nisam konstatirao da mi se čini da je motor malo rastezljiv i mekan, jednostavno ne osjećam tih 120 ks. Prije sam vozio Golfa 90 ks i činio mi se da je močniji i jači, ali to je samo moje mišljenje. Kakva su vaša iskustva s tim osječajem?
Što se tiče potronje, evo primjera: od Vežice (Rijeka) do Podsljemenske zone (Mlinovi) prosječna potrošnja 5.2 l, priznajem, dosta pažljiva i ujednačena vožnja, bilo je tu i bez gasa po nizbrdici, prosječna brzina oko 107 km/h. Inače normalna vožnja bez da pazim, tako negdje 6-7 l na 100 km.

A moram napomenuti da mi se čini da kazaljka od goriva očigledno se spušta, kao da je benzinac, možda sam ja samo ta zabrijao, ali mi se čini kao da ne pokazuje dobro potrošnju, odn. da je manja prosječna potrošnja, a da kazaljka se od goriva samo tako spušta.

Ima li tko slična iskustva i osječaj.

Btw, inače sam jako adovoljan sa Bravom, totalno iznaneÄ'enje.

dodo999

isti slučaj je i kod mene, natankam ga do vrha i preÄ'em nekih 50 km a kazaljka se već dosta odmakne od full,  potroÅ¡nja je od 6 do 7 litara ali svakakve vožnje, ima tu i grada i otvorene i autoceste preko 200 km/h, ja zadovoljan.....

zokman

Citat: dodo999  u 29 Lipanj 2010, 08:18:32
isti slučaj je i kod mene, natankam ga do vrha i preÄ'em nekih 50 km a kazaljka se već dosta odmakne od full,  potroÅ¡nja je od 6 do 7 litara ali svakakve vožnje, ima tu i grada i otvorene i autoceste preko 200 km/h, ja zadovoljan.....

Ja svoj Bravo ne mogu natankati do vrha iz nekog razloga... uvijek bar 5l ostane mjesta :-( jel zna tko da li ima odzračnik ili tako nešto?

Global

ÄŒak ponekad se zapitam da li ja uopće imam JTD od 120 KS  :/

gandalf

a što vi očekujete od 118 KS i 1300+ kg?

Global

Pa onečekujem neko čudo. ali... :formula: motor je totalno rastezljiv, nježan, mekan....ne znam da li ću slijedeći put uzeti JTD!

Atom Bomb

Sacekajte prvu zamjenu ulja i insistirajte da vam sipaju Selenia WR 5W30 P.E. i vidjet ce te drasticnu razliku. Ovo ulje je jako skupo kod nas u SA kosta 16Eura litar ali je strava.

Global

Ja auto servisiran kog ovlaštenog servisera, i siguran sam da je stavio ulje koje piše u papirima Seleniu. Ne znam da li je zbog ulja, ili nećeg drugog, jednostavno takav je motor.
Ima li netko drugi rjeÅ¡enje?  :idea: