Novi Bravo - iskustva korisnika

Autor tomislav10, 24 Rujan 2008, 09:42:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 7 Gosti pregledava ovu temu.

John

Citat: Miha.  u 26 Rujan 2018, 12:22:24
Gdje uzeti zadnji lonac  za Bravo?
http://auspuh-lastovcic.hr/

Odi nek ti napravi custom. Neces pozalit..

Sent from my BV7000 Pro using Tapatalk

Mike20

Citat: Miha.  u 26 Rujan 2018, 12:22:24
Gdje uzeti zadnji lonac  za Bravo?

Kod Poljaka u Vž

Citat: John  u 26 Rujan 2018, 16:17:14
Radim veliki servis na 120k.
- Molim preporuke brandova za remenje, pumpu, natezace...
- takodjer koje ulje ide u getribu,  i kocnice i koja kolicina?

Ja sam uzeo Continentalov set zupčasti, natezali, pumpa, mikro remen, Rouville natezač mikro remena

MadMax

Citat: John  u 26 Rujan 2018, 16:17:14
Radim veliki servis na 120k.
- Molim preporuke brandova za remenje, pumpu, natezace...
- takodjer koje ulje ide u getribu,  i kocnice i koja kolicina?

Ja sam iÅ¡ao na pojedinačne dijelove umjesto setova jer mi je rečeno da u njima bude kombinacija različitih proizvoÄ'ača...uzeo sam GATES remenje, SKF natezače, GRAF vodenu + remenice radilice i alternatora...u SKF kutijama bili su Litens i iNA natezači...

John

Cool hvala.Aah  Manual naravno [emoji28] . I'm ashamed

Sent from my BV7000 Pro using Tapatalk

Different32

Evo i mojih iskustava, probat ću da bude sažeto.

Kod Brava mi se najviÅ¡e sviÄ'a dakako motor. 1.6 mJTD je tih i uglaÄ'en. Zvučna izolacija na koju patim je iznimno zadovoljavajuća čak i na brzinama većim od 150. Å esta brzina mu odlično leži. Odličan za autoput. Kako sam u proÅ¡losti imao tri različita auta iste klase, mogu reći da je u kabini tiho kao u Golfu 6, ali Bravo je osjetno zabavniji u vožnji. Mjenjač je solidan. Kvačilo mekano. PotroÅ¡nja vrlo dobra oko 6 litara. Neki ljudi se žale da je nepregledan odozada, ali ne bih se složio.

Lošije strane, ako se uopće mogu nazvati takvima su klasične talijanske sitnice. Nedavno mi pregorile žarulje koje osvjetljavaju gumbe klime, ventilatora itd. Trenutno imam problem da ne mogu otvoriti vrata s unutarnje strane. Puknula sajla. Sve je to dakako dio talijanskog šarma. :)
"Why, Sir, you find no man, at all intellectual, who is willing to leave London. No, Sir, when a man is tired of London, he is tired of life; for there is in London all that life can afford."

MADmax23

pitanje:
zamjenio sam letvu volana u 4.mjesecu. znaci dosao kod mehanicara i on narucio novu letvu i ugradio.
sada nakon pola godine ili oko 1300km izgleda da mi je otisla ona čahura u letvi (lupka po neravninama).
mislim ovih dana ici reklamirati i ako je stvarno do letve (imam racun i garanciju na godinu dana) tko snosi trosak skidanja letve?
znaci oni ju vracaju u trgovinu i ja cekam drugu ili se ova reparira?

Gillet

Citat: Mike20  u 26 Rujan 2018, 23:56:45
Kod Poljaka u Vž

De je taj Poljak,ima lonce i za ostale aute? 

Mike20

Ima.
Poslje Prikratkog u smjeru Turčina, prva ulica desno, točko kod pekare Tony, i nakon 100tinjak metara s lijeve je strane

Mike20

Citat: MADmax23  u 27 Rujan 2018, 21:32:02
pitanje:
zamjenio sam letvu volana u 4.mjesecu. znaci dosao kod mehanicara i on narucio novu letvu i ugradio.
sada nakon pola godine ili oko 1300km izgleda da mi je otisla ona čahura u letvi (lupka po neravninama).
mislim ovih dana ici reklamirati i ako je stvarno do letve (imam racun i garanciju na godinu dana) tko snosi trosak skidanja letve?
znaci oni ju vracaju u trgovinu i ja cekam drugu ili se ova reparira?

Pa to te ne mora brinuti, vozi nazad i neka slože.

Gillet

Citat: Mike20  u 28 Rujan 2018, 14:21:08
Ima.
Poslje Prikratkog u smjeru Turčina, prva ulica desno, točko kod pekare Tony, i nakon 100tinjak metara s lijeve je strane
tnxx,,,hm,, a dijagnostika? :neznam:

Mike20

DoÅ¡lo je do promjena u obiteljskim obavezama, tak da vrijeme mi je postalo problem. Al budemo nekaj zmislili, joÅ¡ ove godine  :haha7:

Gillet

Tom

Pitanje za one koji voze Bravo T Jet.
Primijetio sam da neki s T-Jet motorima izmeÄ'u satova na ekranu imaju digitalni pokazivač pritiska turba.
Da li to ovisi o motoru, opremi ili čemu drugom?
Ima tko iskustva s tim, jer sam na nekima primijetio da čak buÅ¡e armaturu i ugraÄ'uju dodatnu uricu koja pokazuje pritisak
Elektronika radi na sivi dim. Kad taj dim izađe... više ne radi...
Nesposobni ima sposobnost da onesposobi sposobnog
Počeo sam dobivati disfunkciju motivacijskog sustava.... iliti po naški, postajem lijen

Mike20

DA, samo Sport verzija to ima, tj. ona sa bijelim podlogama.
Ne moraš bušiti tablu, kod mene je ovak složeno

Tom

Elektronika radi na sivi dim. Kad taj dim izađe... više ne radi...
Nesposobni ima sposobnost da onesposobi sposobnog
Počeo sam dobivati disfunkciju motivacijskog sustava.... iliti po naški, postajem lijen