Novi Bravo - iskustva korisnika

Autor tomislav10, 24 Rujan 2008, 09:42:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

MADmax23

sada isao nesto do auta i nece mi se otvoriti gepek.niti preko kljuca (daljinskog) niti rucno (pritiskom na znak)?!
dal je imao tko takav problem?
pokusao sam upaliti auto i opet nista.
sve je ostalo ok!

SEB

BERTOL AUTMOBILI specijalizirani Fiat,Lancia,Alfa Romeo servis- NOVOST: AUTO STOP brzi servis za sva vozila !!!
www.bertol-automobili.hr
091 62 22 223 SEBastijan Bertol

Stilo M

Probaj na prijelazu iz kabine u vrata gepeka pogledat da koja zica nije pukla
PRODAJEM DIJELOVE ZA FIAT STILO 3V /5V/MW
https://www.njuskalo.hr/korisnik/car-parts001

MADmax23

budem danas malo istrazio.
znaci te zice su gore kod Å¡top svijetla?

Stilo M

Mislim da idu po lijevoj strani u gumenom buziru
PRODAJEM DIJELOVE ZA FIAT STILO 3V /5V/MW
https://www.njuskalo.hr/korisnik/car-parts001

MADmax23

jucer nikako otvoriti gepek reko budem drugi dan vidio.odem na posao ujitro opet nece i kada idem sa posla sve radi normalno!?
wtf!??

SEB

a zeza te spoj negdje...napukla žica
BERTOL AUTMOBILI specijalizirani Fiat,Lancia,Alfa Romeo servis- NOVOST: AUTO STOP brzi servis za sva vozila !!!
www.bertol-automobili.hr

MADmax23

rijesio gepek.naÅ¡pricao wd40 po bravi (na haubi) i sada radi joÅ¡ bolje  :laughing-smiley-001: .prije kao da se nekako mučio motorić.
btw narucio nosac motora u auto kresi (bio na popustu) pa da ga zamjenim (kada sam već ovo ljeto donja dva zamjenio) ALI nesto mi cudno.kao da je drugaciji od trenutnog u autu!?
ovo je moj u autu https://youtu.be/W6_1-btRCaI
a ja sam ovakav dobio

sada dali ce mi odgovarati?
nema veze ak je drugaciji izgledom bitno da je funkcionalan.
inace nemam problema sa tresnjom motora ali auto je star 10god i još uvijek je orginal nosac pa da zamjenim (nek bude novo)

punto1976

čini mi se da je isti.
samo ja ne bi nikad mijenjao gumene stvari na autu ako su original i još dobro funkcioniraju.
ovaj novi ti može biti lošiji od starog originalnog ako je dobar. jedino da si uzeo originalni nosač ili nešto najbliže originalu onda vjerojatno može biti bolje.

MADmax23

ma najvjerovatnije ga necu još mjenjati pa zato pitam da ga zamjenim dok nije kasno.
isplatilo se uzet,marka febi za 200kn

Mike20

Citat: punto1976  u 27 Studeni 2018, 22:28:06
čini mi se da je isti.
samo ja ne bi nikad mijenjao gumene stvari na autu ako su original i još dobro funkcioniraju.
ovaj novi ti može biti lošiji od starog originalnog ako je dobar. jedino da si uzeo originalni nosač ili nešto najbliže originalu onda vjerojatno može biti bolje.

Potpisujem. Na bivšem Puntu 1 sam kupio zamjenski nosač i bolje je prenosio vibracije u kabinu nego stari poluraspadnuti. Utvrdili smo da na Bravu original nosače radi Lemforder i ja nebi druge stavljao jer OEM i Lemforder su isti

Nosač motora kod getribe je našrafljen na još jedan metalni nosač. Pazi da nisi kupio za benzinca (tak mi izgleda) ili za verziju s automatskim mjenjačem, jer mislim da ima razlike

g3ar

1.6 mjtd nema problema sa pucanjem swirla, kao ni 1.9 mjtd 8v ?
<3JTD

Miha.

Najpouzdaniji je  1.9 8v 120ks. Nema swirl.

1.9mjet 16v i 2.0mjet 16v (165ks, 170ks kod alfe) imaju problema sa swirl klapnama koje hoče uletjet u motor.

1.6mjet 16v (i 2.0mjet 16v 140ks kod alfe) koliko razumijem talijanski nema swirl (ili je fiksan polu otvoren) Znači nema nikakvih problema osim standardnih za sve dizele EGR i DPF filter.

g3ar

Razmisljam o kupovini Brava pa rekoh da pitam. TakoÄ'er koliko sam uspio pronaći (mada su informacije u vezi Brava II na netu mizerne) neke verzije motora imaju DPF neke nemaju
<3JTD

SEB

sve ovisi šta hočeš...benzin, nafta... svi su podjenako dobri stime da je 1.4 16V N/A malo slabašan
www.bertol-automobili.hr