Novi Bravo - iskustva korisnika

Autor tomislav10, 24 Rujan 2008, 09:42:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 11 Gosti pregledava ovu temu.

niko33

Citat: Mike20  u 08 Siječanj 2019, 10:59:20
I meni se čini da je Delta u biti isti auto, al bolje napravljen
Vise nikaj ne znam,sad sam jos po Toyoti nekaj drk..(iz dosade,gusta).Bi ju prodal,nebi,mozda bi.... Ja bi j... a da ne udje.
Stavicu ju na njusku sa visokom cijenom pa ako nekome zapne odlazi ako ne ostaje.

A kaj se tice Delte i ona mi je bila u izboru ali imam dojam da ih je u Hr svega par komada sa benzinskim motorom prodano.

Bila je prije koji mjesec u Futuri auto jedna,malo mi falilo da dam Toyotu unutra i doplatim za nju.

Poslano sa mog Lenovo P1ma40 koristeći Tapatalk

skrooz

Tom

Imam Bravo 1.6 Multijet 105 ks, 2010 godina, 124000 km, više od mjesec dana.
Osim kaj bi naprijed trebalo zamijeniti stabilizator gumice i selene nemam prigovora na vožnju.
Motor... ok, nakon kaj sam blokirao EGR i dao mu 10-15 ks poticaja ide puno bolje. Potrošnja se vuće oko 6 litara, moglo bi i manje. Kad sam ga kupio pisalo je da mu je prosječna potrošnja 4,6 l, sad stoji 5,7 l.
NajviÅ¡e me iritira kaj se iz prostora motora (ponekad) čuje neki zvuk ''struganja'' metala, kao da kucka ventil i neko čudno ''zujanje'', a ne mogu točno skužiti  kaj i gdje jer sam apsolutno provjerio sve čega sam se sjetio.
A osobno me smeta to kaj auto nema zadnje podizače na struju, nema automatsku klimu, nema nikakav pretinac za hlaÄ'enje, nema nikakvo osvjetljenje na vratima.

Zato čekam da naiÄ'e neki s opremom koji to ima, najraÄ'e 1,9 8V
Elektronika radi na sivi dim. Kad taj dim izađe... više ne radi...
Nesposobni ima sposobnost da onesposobi sposobnog
Počeo sam dobivati disfunkciju motivacijskog sustava.... iliti po naški, postajem lijen

Mike20

Da, zanimljiva je degradacija sa Stila na Bravo.
Stilo je imao pomičnu stražnju klupu ko Delta i podesiv nagib naslona stražnjih sjedala, stolić iza naslona sjedala suvozača, svjetlo na donjem dijelu vrata, tri lampe za osvjetljenje kabine na stropu naprijed itd itd.

Al kad vidiÅ¡ da je i podvozje isto ko i  na Stilu (ok, razlika je u debljini Å¡rafa stražnjeg selena vilice), Bravo je u biti auto iz 2001. godine.

Mike20

Eh da, u Stilu s 5 vrata ima osjetno viÅ¡e mjesta nego u Bravu, a isti meÄ'uosovnski razmak

Tooutman

I stara Bava ima vise mjesta na zadnjoj klupi nek Bravo. Gepek je po specifikaciji 370 l od brave a 400L od bravija ali sam dojma da vise stane unutra. Vozio cijele bicikle u haubi u bravi i to sa zatvaranjem haube. U ovom jos nisam probao kad kupio nosace :)

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Italia Corse na 2 kotača tracking
https://www.strava.com/clubs/263699

Mike20

Meni baÅ¡ i nema viÅ¡e mjesta, ipak je manji meÄ'uosovniski razmak 254mm tj. ovjes je komplet od Tipa

Tooutman

Znam kak je dok sjednem iza, a naprijed je sjedalo podeÅ¡eno prema  meni u jednom i drugom autu. Bravo 2 naspram Brave ispred volana ima cijeli stol za ručat. Pa mislim da se time izgubilo na prostoru.
Italia Corse na 2 kotača tracking
https://www.strava.com/clubs/263699

MADmax23

promjenjene gumice na balans stangli.
posaomod 10ak min.
s donje stranje dva šerafa po gumici.jedino ak NIKAD niste odvajali drzac selena onda patljivo da se na savine to "kučište".
kasnije ide ko podmazano.

Puntigamer

Evo meni sat napunio 220000km, i iz nekog meni nepoznatog razloga sam poželio promijeniti amortizere. Naručio sam Kayabe Excel G , pa vam javim dojmove.

Poslano sa mog HTC U11 koristeći Tapatalk

MADmax23

koliko si dao za njih? ak se smije znat

Puntigamer

Redovna cijena je cca 2250kn

MADmax23

Citat: Puntigamer  u 22 Siječanj 2019, 22:21:14
Redovna cijena je cca 2250kn

pa i nije tako puno.ajd bas me zanima kakvu ce bit

Puntigamer

Evo KYB Excel G su na Bravu, prvo dojmovi su da je sad sve utegnutije i auto se dosta manje naginje u skretanjima na gradskim križanjima. Kako je kiša i mokri su kolnici pa sam malo gledao ponašanje na naglom kočenju i tu je je bilo vidljive razlike, kotači ne bi odma blokirali kao ranije.
Amortizeri nisu tvrdi, neravnine na  gradske ulicama su dosta priguÅ¡enje nego prije.
A još ostaje vidit ponašanje na otvorenoj cesti.
Da su stari amortizeri bili za mijenjanje mislim da im je bilo vrijeme. Iskreno mislio sam da mi je ovo bilo nepotrebno ali je promjena dobrodošla.