Cijena ugradnje plina

Autor goran86, 05 Listopad 2009, 10:02:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

tipo 1.7d

flanÄ'u ti nije pametno stavljati na boksera jer voli pucati kučiÅ¡te zračnog filtera, ako radiÅ¡ 300km mjesečno tebi se ne isplati ugraÄ'ivati plin, po nekom grubom izračunu uÅ¡tedio bi 800-1000kn godiÅ¡nje

Orbital

Citat: tipo 1.7d  u 26 Veljača 2011, 21:13:29
flanÄ'u ti nije pametno stavljati na boksera jer voli pucati kučiÅ¡te zračnog filtera, ako radiÅ¡ 300km mjesečno tebi se ne isplati ugraÄ'ivati plin, po nekom grubom izračunu uÅ¡tedio bi 800-1000kn godiÅ¡nje
I ja mislim, tako da ću odustati od toga. Nikakav problem nebi bio da je cijena benzina 8 kn, ali sa ovim porastom cijena benzina polako će prijeći 10 kn pa mi se neće isplatiti ni upaliti auto.

Ml@den

Citat: brle  u 11 Veljača 2011, 23:40:06
v6, 3.0 , direktno ubrizgavanje , boca rezervni kotač 55 lit, tomasseto sve, isparivač GAS, garancija 2 godine, i lik ti objasni sve živo i ima dijelova ko blata, atest kad hočeš, cijena 5 800 ....

dakle za petaka manje..

za 4 cilindra , na flanÄ'u, sve novo do atesta  2000 kn...boca standardna ..

i Å¡to je najbitnije, meni je ugraÄ'ivo na viÅ¡e auta, pedantan do bola... sve apoteka :ok:

ako koga zanima neka se javi  :partytime

evo da dignem temu, zvao sam dečka u vezi ugradnje plina.

Cijena za Bravo 1.6, alu grana je 5500kn bez atesta, a sistem na flanÄ'u je neÅ¡to jeftiniji kaže do 700kn.

martin_bravo

Ja sam nedavno zvao lika tu kod labina , kaze za 20v turbaka 7000kn , kolko se krecu cjene inace za njih ?

zzip

oko 5000kn rade dečki ovdje kod mene u kvartu.. srede i papire za atest... :ok:

Ml@den

Citat: martin_bravo  u 03 Svibanj 2011, 17:49:54
Ja sam nedavno zvao lika tu kod labina , kaze za 20v turbaka 7000kn , kolko se krecu cjene inace za njih ?

neznam, mogu ti poslat br od lika na PM. plačanje solarnim sustavom ( lova na sunce ).
pričekaj, možda se javi netko ko zna gdje ima jeftinije.

ceker

ko zna dobrog majstora za ugranju plina, i jel ugraÄ'uje tidalda u zaboku plin i kolko on naplacuje ili samo podesava on.

radi se o alfi 145 1.7 16v boxer a nebi bas da napravi mi neko kemije kakve sam vidjal po autima da smo se pitali kak se nije zavuzgalo sve.

moze i opcija da ja sve napravim a on sam provjeri ili nekaj kaj god.

okolica zg. zaboka i taj dio.

boca umjesto rezervog kotaca.
neas turbo, e to ti nevalja mahune..!

zzip

Citat: ceker  u 03 Svibanj 2011, 21:40:24
ko zna dobrog majstora za ugranju plina,
okolica zg. zaboka i taj dio.

boca umjesto rezervog kotaca.

http://fiatisti.hr/forum/index.php?topic=7727.0

nasumfan

ja se razmišljam u svoj gp 1.4 8v ugraditi plin. auto mi ima dvije godine i mjesec dana. nadam se da me nije zakačila garancija od 3 godine jer će mi to otežati odluku.
do sada sam vozio punto mkI na plin koji je ugraÄ'en na kukuljanovu, ali imam loÅ¡e iskustvo.
vidim da se na viÅ¡kovu ugraÄ'uje plin na par mjesta.
ima netko iskustva s njima? ja bih najradje u potpićan jer mi dugogodišnje iskustvo ipak ulijeva povjerenje.
koliko me može koštat ugradnja?

Devil

Ja sam danas zvao ovog ćovjeka u Bjelovar u vezi ugradnje plina,ćovijek ima skoro iste cijene kao i drugi. Mene traži za Passata 2.0 115 ks s obićnom bocom oko 4500 Kn za ugradnju.

brle

Citat: Devil  u 04 Svibanj 2011, 23:14:06
Ja sam danas zvao ovog ćovjeka u Bjelovar u vezi ugradnje plina,ćovijek ima skoro iste cijene kao i drugi. Mene traži za Passata 2.0 115 ks s obićnom bocom oko 4500 Kn za ugradnju.

DA , LIK u Bjelovaru je digao cijene ,kako kaže da ne stigne radit kako je gorivo poskupilo  :cool1:

nasumfan

eto, meni je za gp 7500kn ugradnja u boyskog. bez popusta na keš.
sad se još premišljam oću-neću. ***, kad mi je potrošnja 6,2-6,5 litara a počeo sam raditi nešto manje kilometara u zadnje vrijeme

Ml@den

evo da dignem temu.

Cepelin -  direktno ubrizgavanje marke Tomasetto 4 cilindra je 6 500,00 kn za cilindrični spremnik (u prtljažnik vozila) ili 6 900,00 za spremnik na mjesto rezervnog kotača
           -  mono ubrizgavanje marke Tomasetto 4 cilindra je 5 500,00 kn za cilindrični spremnik (u prtljažnik vozila) ili 5 900,00 za spremnik na mjesto rezervnog kotača

na te cijene daju 1000kn popusta za keš.

Auto - Fortuna   - Cijena za direktno ubrizgavanje je 5500,00 kn . dok za "flanÄ'u" 4500,00 kn.

pirec

Da li je netko ugraÄ'ivao na novog Brava plin i ako je koliko "paprike".
DA SAM NORMALAN POLUDIO BI!!!!!!