Bravo/Marea 2.0 20v - iskustva (i pitanja) korisnika

Autor Zoki7466, 16 Listopad 2009, 12:48:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

ivanST

Citat: goran86  u 20 Prosinac 2011, 21:21:54
Poji put treba reć da se HGT nije proizvodio sa tim motorom 2001 nego do 2000????

A žuti iz Zadra???? Šta o njemu znaš????
Najbolji ulet ikad: "JEL TI TO IMAĹ  PETAÃ,,ÂŒINU ISPOD AUBE!"

goran86

Hmmmm.. znam jednog žutog bio u zagrebu,uvoz iz italije auto kuća,bio kršen do milog boga,ja sam pikirao na njega...

Nemam sad slike,inače serijala bio sa onim djetelina felgama,3 nijanse žute boje imao,kasnije lakiran,navodno jako malo km(skidani bili).... auto kuća neznam kako se zvala...

Moguće da je koji drugi žuti al znam samo 2 a to je bio tu od forumaša koji je nedavno prodan i taj koji je iz zga otišo pred koju godinu

zvrk

Citat: ivanST  u 20 Prosinac 2011, 12:37:52
Zanima me vase misljenje o bravu hgt vis zadnja godina znaci 2001,ovdi u splitu se prodaje. Ima plin, atestiran regan do petoog miseca, 175000 km, nove gume............cijena 4300 eura. Znan da su te goodine rijetke ali po meni visoka cijena. Vase misljenje?
nedavno je bio jedan upravo takav po opisu u Zagrebu...kod chromosovog tornja...
Imao je ST tablice, papir na prozoru sa oglasom, cijena 4300â,¬...
meni nije izgledao niš posebno.....sigurno ovako na prvu iz prolaza ne vrijedi tih novaca...
izgleda onako...čista serijala....ali niÅ¡ posebno...po meni max. 3000â,¬....3200â,¬ ako je regan joÅ¡ tih pol godine..

Å¡teta Å¡to ga nisam uslikao....možda je bio u Zg....da ga nekom proda...  :neznam:

ivanST

Citat: goran86  u 20 Prosinac 2011, 22:10:35
Hmmmm.. znam jednog žutog bio u zagrebu,uvoz iz italije auto kuća,bio kršen do milog boga,ja sam pikirao na njega...

Nemam sad slike,inače serijala bio sa onim djetelina felgama,3 nijanse žute boje imao,kasnije lakiran,navodno jako malo km(skidani bili).... auto kuća neznam kako se zvala...

Moguće da je koji drugi žuti al znam samo 2 a to je bio tu od forumaša koji je nedavno prodan i taj koji je iz zga otišo pred koju godinu

Koliko se sićan žuti iz ZD sa ultricama 17' je isto bija 2001 godina!!!!!! Prodava se dosta dugo.

ivanST

Iman jednu sliku već od prije.....sutra ću otić pogledat auto i papire da buden siguran.

HGT-155 ZG

na spram ovih GROBLJA od hgt-a u oglasniku sa divljim cijenama VIS 2000g vrijedi u serijali ako je uredan i vise od 3000e..... jer od 95- do 98 traze do 3500e a na ocigled se vide 0 od hgt-a..

goran86

Evo ovaj bravo hgt je bio bombon do prije god-dvije dok je bio u okolici rijeke...

Tad je prodan al vidim u originalu kak je bio i do tad... do tad je auto bio jako očuvan i pažen...

http://www.njuskalo.hr/auti/fiat-bravo-2.0-155-oglas-4131546

Miha.

HGT-155 ZG

koliko ja znam postoji HGT sa bocnim zracnim jastucima u SJEDALIMA...

kiky776

pa ako postoji 1.2 (stefano491) sa bočnim vjerojatno postoji i hgt s njima ...  :neznam:
Alfa Romeo 156 SP2
Stilo Abarth 2.4 20v
Brava 1.4 12v / 1.6 16v / 2.0 20v /2.4 20v
Alfa Romeo 33 1.3 boxer
Opel Astra dti 1.7

Miha.

2000 i 2001 su večinom svi modeli sa bočnim ;) Pročitao sam da HGT mk2 dolazi serijski sa bočnim.

ivanST

Citat: ivanST  u 21 Prosinac 2011, 00:57:46
Iman jednu sliku već od prije.....sutra ću otić pogledat auto i papire da buden siguran.

Auto je u papirima 2000. god. Provjerija nekidan. Bas san se ponada! :(

goran86