Novi Bravo-Klima uredjaj, problem

Autor Nenad Dj, 04 Svibanj 2012, 18:42:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

goranRI

da, na klapnu za "Å¡ajbu" mislim, deforst je koliko vidim zovu po elearn i ....

ide kaže dolje to bez da se razmontira pola auta  :speechless-smiley-038:
ja sam s malim odvijačem skinuo onaj donji vijak (torx T20), a ova dva gore vjedva i napipam  :oo:

goranRI

goranRI

ovaj donji se skine relativno lagano, al ova dva iznad  :speechless-smiley-038:, al ako si ti uspio znači da se može  :care1:

Mike20

Da, ide teško, moraš napamet pipati, ali ako hoćeš prišparati novčano ili skidanje table, onda se primiš posla hehehe

ilija.r

jel iko uspio neste uradit na motoricu za toplo hladno(vozaceva strana) a bez skidanja armature.
only FIAT

ilija.r

ljudi vidi te sta sam nasao.evo resenja mog problema https://youtu.be/p_5GNNYMvvI
only FIAT

ilija.r

ne mogu vjerovati.cim budem imao vremena krecem u akciju.
only FIAT

ilija.r

evo jos jedan video iz koga se zakljucuje da uvjek treba provjeriti stari motoric.( PRIJE BACANJA U SMECE ).ja sam provjerio svoja dva i elekto motori rade i sad cu podrmazati ovaj potencijometar i ostaviti ih za rezervu.
https://www.youtube.com/watch?v=o2_19YR_aHQ
only FIAT

goranRI

Ja sam jučer krv propišao i uspio izvaditi ovaj motor od klapne za staklo, dva vijka sam odvidao a treći je je završio kao kolabirala žrtva, nikako doći do njega pa sam ga jednostavno iščupao

Sent from my D6603 using Tapatalk

goranRI

Kolateralna žrtva, ispravlja mobitel kod pisanja ðŸ˜,

goranRI

Pukla je plastika koja spaja motor i zupcanik klapne, danas planiram malo spojiti na instalaciju i vidjet dal funkcionira taj motoric ispravno i onda vraćati to sve nazad, mislim da ne bi trebao imati problema zbog nedostatka tog jednog vijka

goranRI

Evo motorica i ovog malog torx T20 kojeg jedino možeš zavuć dolje

Mike20

Držala budu i ova dva nosača. Ja sam uspio sva 3 Å¡rafa skinuti, al kao Å¡to kažeÅ¡, malo je muka. AL kad se sjetiÅ¡ skidanja cijele table ili joÅ¡ gore plaćanja istog u servisu, odmah je lakÅ¡e  :haha7:

goranRI

Ovako sam ja rijeÅ¡io klapnu vanjski zrak -recirkulacija - zaglavljena prema gore i vuče stalno vanjski zrak, i ne zatvara je podtlak  pri većim brzinama strujanja zraka

punto1976

ja sam svoj izvadio prije nekog vremena i još ga nisam vratio, ali meni se na zatvara recirkulacija a klapna ide dosta lagano.