Novi Bravo-dijelovi i cijene

Autor get, 08 Ožujak 2014, 20:59:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

franjo-fritz

ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks

huby

;-)

get

Sad sam mjerion pad napona kod paljenja.

Napon prilikom paljenja je 9.72V.

Ugašen ima 12.6xV.

Tako da novi je neizbježan. Ne bi ga ustvari mijenjao da ne idem na trajekt . . .

get

AntonioK

evo i meni jutros krepao akumulator (magneti mareili).Kupio sam energizer 496kn valjda će trajati..

get

AntonioK

55 iste snage kao i prije što je bija.zašto?

get

Hm, zato i je zbrka oko istog.

Meni je bio 60Ah, vjerojatno zbog nabacane opreme. Ali kada pretražuješ kataloge, svuda nudi ove od 50-55Ah

AntonioK

Citat: get  u 26 Kolovoz 2014, 07:49:36
Hm, zato i je zbrka oko istog.

Meni je bio 60Ah, vjerojatno zbog nabacane opreme. Ali kada pretražuješ kataloge, svuda nudi ove od 50-55Ah
da krov i xenon zbog toga ti je jači ali 55 je dovoljan kad mi je več bio do sada..Samo neznam kakav je ovaj energizer

Puntigamer

Jutros je Magneti Marelli dao posljednje od sebe. Izbor je bio izmeÄ'u Varte i Boscha ....izbor je pao na Bosch S4 60AH u Metroa za 733 kn a Varta od 60AH je bila 640 kn na benziskoj pumpi i činilo mi se da malo duže stoji na lageru pa je izbor bio Bosch.

Sent from my EVOLVEO StrongPhone Q4 using Tapatalk

get

A to je to onda. Rok je znači izmeÄ'u 6 i 7 godine.

Puntigamer

Da, složio bi se s Getom o trajanju baterije. Zanimljivo je da samo odjednom ispusti dušu. Kod zadnjeg paljenja nije pokaziva nikakve znakove slabosti.

Sent from my EVOLVEO StrongPhone Q4 using Tapatalk

get

Vjerojatno to elektronika regulira.

AntonioK

meni se to isto desilo krepa bez ikakvih znakova i to ispred kia servisa :super:

get

Evo danas sam dobio nekakav odgovor od NGK vezano za promjenu svjećica IKR9F8 u IKR9J8

there were changes in the specifications of the spark plug.

Unfortunately, we can not call the details for product protection.

The current assignment for the vehicle indicates what modell you can build in. 

to je neki njemačko-engleski

Dok ovi u servisu još uvijek prodaju F8.

Mislim da ću sam kupiti ove J8 pa neka te ugrade.
Iako mislim da je ovo bitnije za multiair mašine.