Novi Bravo-dijelovi i cijene

Autor get, 08 Ožujak 2014, 20:59:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

AntonioK

Dobro je što je taj donji nosač puno jeftiniji od gornjeg :to:

Mike20

Provjeri lift križeva poluosovine, poznata boljka, ak trese dok ubrzavaš. Ako imaš zvuk tuljenja u 4., 5., 6. Brzini, onda su lageri u getribu, u krajnosti zvuk se čuje ko kad odu lageri alternatora, baš specifičan zvuk. Ak toga nema, promijeni ulje u getribi i natoči ga malo više nego što ide po specifikaciji.
Ti lageri getribe odu prije kod auta koji se voze više po autocesti dulje relacije.

John

Citat: Mike20  u 14 Srpanj 2018, 17:23:00
Provjeri lift križeva poluosovine, poznata boljka, ak trese dok ubrzavaš. Ako imaš zvuk tuljenja u 4., 5., 6. Brzini, onda su lageri u getribu, u krajnosti zvuk se čuje ko kad odu lageri alternatora, baš specifičan zvuk. Ak toga nema, promijeni ulje u getribi i natoči ga malo više nego što ide po specifikaciji.
Ti lageri getribe odu prije kod auta koji se voze više po autocesti dulje relacije.
Srecom to je sve ok.zvukova nema osim tihog flopa od kad se motor odvoji  i vrati kod dodavanja gasa\pustanja kuplunga. Definitivno je nosac. Sad vec razmisljam reparirat ga jer cujem da je to na kraju dosta bolje. Ako i ne nadjem nikog ko to radi, iako susjed zna lika, rijesit cu ono  ljepilo za staklo i sam ga upresat u nosac

Sent from my BV7000 Pro using Tapatalk

Mike20

Možeš, al za 250kn kolko je original u biti Lemforder, ne isplati se
Vidio sam na netu i pojačane verzije tog nosača za nekih 50 eura ak se ne varam

MADmax23

dali je tko mjenjao cijevi turba?
naime zanima me dali kod one ravne cijevi dali je moguce staviti metalnu cijev-na krajevima naravno guma sa Å¡elnama?

MADmax23

zna li itko gdje mogu doci do popisa gumenih cijevi koje su u motoru?
zanimaju me cijevi turbine i koliko sam danas vidio kod lijevog prednjeg kotaca ima jedna (najvise ta me zanima!)

MadMax

Probaj ovdje ako nemaš pristup Eperu

https://fiat.7zap.com/en/bro/3y/

Izgleda i mene muče nosač(i) motora pa ako možeš provjeriti u ovom gore katalogu pod "Engine and suspensions" jesu kod tebe prikazana oba donja nosača koja si spominjao na drugoj temi da ih imaš istovremeno na autu ?

Ili je riječ o jednom te istom nosaču, samo starija i novija verzija ?! Evo zašto pitam...

Kod mene su nosači prikazani ovako

7    51868089    ROD    A/TTRB + PCC635    C14998    1                 
7    51910854    ROD    A/TTRB + PCC635    D14998    1 

51868089 ROD   
Famiglia:    DX01 - VARIOUS-FRAME,AXLE,HUBS,WHEELS AND ENGINE
Availability: Replaced product

Repl. date          Replaced     Replacing           Description      Qty      Applicability
13.10.2011        51868089     51910854           ROD                 1

I evo slike nosača 51910854 koji ima dva selena

Auto je proizveden 11.10.2011.

MADmax23

budem malo proucio sta za moj kaze katalog.
ja sam otisao na grabu i vidio da su dole dva nosaca (onaj sa dva selena i onaj sa jednim selenom).
za demontazu/montažu netrebas nista skidati (mislim na zastitnu plastiku motora).
e da,meni ide ovaj ovaj sa dva selena bez onog "pipca" na jednom selenu (pogledaj taj pipac na skroz donjoj slici u svom postu i usporedi sa slikom gore sta si stavio).
mozda tebi stvarno ide samo jedan donji nosac ako imas benzinca 1.4 (manji motor,manje trenja).
inace sa jednim selenom koštao me u tokiću 160kn s popustom dok drugi u ciaku 125kn sa popustom.
ma zamjeni si to,skroz drugi auto.

Mike20

Meni su u ovlaštenom po broju šasije dali krivi tip nosača, po broju i izgledu. Najbolje da pogledaš od ispod.

gt3

prodah Bravo pa mi ostala litra neotvorenog antifriza, Puraflu, crveni.
poklanjam pa nek se javi tko hoce

Memphis

za koliko para si prodao i koja godina koji model?

Puntigamer

Pozdrav ekipa, izgleda da bih na Bravu trebao promijeniti selene na vilicama, eventualno i gume na balans stangi.
Pa vas pitam koji brand bi mi preporučili?

Poslano sa mog HTC U11 koristeći Tapatalk

MADmax23

Citat: Puntigamer  u 30 Kolovoz 2018, 17:51:34
Pozdrav ekipa, izgleda da bih na Bravu trebao promijeniti selene na vilicama, eventualno i gume na balans stangi.
Pa vas pitam koji brand bi mi preporučili?

Poslano sa mog HTC U11 koristeći Tapatalk
TRW za vilice (mislim da ih imam ja za prodat,nove zapakirane).
provjeri cijenu bez popusta pa slozimo ponudu

Mike20

Gume na balans štangi se ne daju mijenjati. Moraš kupiti cijelu štangu.
Ali ako si sklon šrafanju, skini balans štangu dole, moraš spustiti most, razbuši nosače gumica da se razdvoje u dva dijela i onda možeš skinuti gumicu.
Ima za prodati neke gumice koje baš i ne pašu

Mike20

Citat: MADmax23  u 30 Kolovoz 2018, 17:56:20
TRW za vilice (mislim da ih imam ja za prodat,nove zapakirane).
provjeri cijenu bez popusta pa slozimo ponudu

TRW kugle ima za kupiti, al di si nabavio TRW selene vilice?