Gume (značajke i iskustva)

Autor zetsthebunny, 26 Studeni 2013, 21:04:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 7 Gosti pregledava ovu temu.

Stilo M

Ja imam Savu HP na Stilu 205/55/16
Po snijegu super..
a za gorivo nisam obraco paznju..
PRODAJEM DIJELOVE ZA FIAT STILO 3V /5V/MW
https://www.njuskalo.hr/korisnik/car-parts001

ccm

Citat: gokiSP  u 11 Listopad 2016, 18:51:04
Trazio sam, ali bas kako je kolegao rekao, sve je to staro 5+ godina, a to imam i sam. Ne ispati mi se uzimati nesto brendirano i dati 200â,¬, a necu ih koristit vise nakon ove zime.

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Pa onda odvrti svoje jos jednu zimu, i sam kazes da si uglavnom po gradu. Ne isplati ti se kupovat ista za jednu zimu.
Nebu mene niko v mojoj koruzi...

ccm

Citat: vedri28  u 11 Listopad 2016, 19:52:49
Ima netko iskustava sa Savom Eskimo HP?
Navodno troše manje goriva od Eskima S3 a trebale bi biti podjednako dobre na snijegu.

Ja sam imal proslu zimu na Puntu, dosta su dobre, mada 195/50 R15 zimska na laganom Puntu bas i nije neka sreca. Dosta je lako proklizao i glisirao, ali nisam se nasao u opasnoj situaciji. Po suhom i mokrom se osjeti da su mekse i da malo slabije drze od ljetnih good year.
Nije losa guma.
Nebu mene niko v mojoj koruzi...

gokiSP

Inace bi, ali mi se proslu zimu odvidala matica na gevindi i zapela izmedu ruba felge i gume i dobro ostrugala bocnicu pa me trta to staviti. Zato razmisljam da bi mozda radije stavio ta 2 protekta nego ovu ostecenu gumu.

vedri28

Evo kurioziteta, a ipak smo u suštini talijanski forum :-D

Gume MOMO. Dakle, "the" Momo, onaj Å¡to radi trkaće Ä'iÄ'e. Očito rade i gume. Koje su, BTW, u dimenziji 195/65/15 i prilično jeftine.

Čitam malo i to su ustvari kineske low-budget gume, ali navodno je Pirelli iza svega toga. Vulkanizer mi kaže da su se pokazale dobrima i da uzmem bez bojazni.

Ima li itko ikakvih iskustava s Momo gumama?
Punto 188.2 1.2 16V
Stilo 1.4 16V
Bravo 1.9 JTD 120

danci1993

Citat: vedri28  u 12 Listopad 2016, 10:46:26
Evo kurioziteta, a ipak smo u suštini talijanski forum :-D

Gume MOMO. Dakle, "the" Momo, onaj Å¡to radi trkaće Ä'iÄ'e. Očito rade i gume. Koje su, BTW, u dimenziji 195/65/15 i prilično jeftine.

Čitam malo i to su ustvari kineske low-budget gume, ali navodno je Pirelli iza svega toga. Vulkanizer mi kaže da su se pokazale dobrima i da uzmem bez bojazni.

Ima li itko ikakvih iskustava s Momo gumama?

neznam nista o tim gumama ali bas i mene zanima, koja je redovna cijena ?

gandi

Imali smo ih na sluzbenom multivanu. Po suhom su okej, po mokrom nisu bas neka sreca. Pogotovo sto se tice bocnog drzanja.

Sent from the Middle Earth by carrier pigeon

--->>>    click here      <<<---

danci1993

jel ima tko kakva iskustva za Lassa gume 195 65 15, ciak ih drzi ?

topolino

Momo gume "dobre" za prvu godinu voznje po propisima. Poslje toga na mokrom opres kod kocenja, pogotovo u kruznom toku jer blokaju freni lako.
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

gokiSP

Ili da stavim ove od prosle godine na kojima se gevinda potpisala? [emoji1]

topolino

ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

gokiSP

A da, nagib je bio previse u minusu i kako je dotaknula donju maticu odvidala ju je i onda je matica ovo napravila :/

Stilo M

Odluka je pala na FULDA KRISTAL MONTERO 2 u 175/65/15  :yesyes:
Imo sam prije 4-5 godina Fuldu Montero na Bravi i kolko se sjecam po kisi i snijegu je bila zadovoljavajuca
Sad cemo vidi kako ce se pokazati  :ok1:
PRODAJEM DIJELOVE ZA FIAT STILO 3V /5V/MW
https://www.njuskalo.hr/korisnik/car-parts001

Antonijo

Citat: Stilo M  u 12 Listopad 2016, 21:57:29
Odluka je pala na FULDA KRISTAL MONTERO 2 u 175/65/15  :yesyes:
Imo sam prije 4-5 godina Fuldu Montero na Bravi i kolko se sjecam po kisi i snijegu je bila zadovoljavajuca
Sad cemo vidi kako ce se pokazati  :ok1:

Imao sam tu gumu i meni je bila sasvim dobra  :smile:
TUTUM OMNIA LEGERE, NON OMNIBUS CREDERE