Gume (značajke i iskustva)

Autor zetsthebunny, 26 Studeni 2013, 21:04:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

DiscoVolante

Hankook Ventus V12 u Nosića u Splitu, dimenzija 205/45-17 je 750 kn s ugradnjom. Tvoja dimenzija bi trebala biti jeftinija jer je dosta rasprostranjenija.

Meni su se pokazali najpovoljniji, jeftiniji od svih Web trgovina.

Sonic

Citat: robert_zd  u 23 Ožujak 2017, 11:54:06
Da se ukljucim u temu. Trebam minjati gume na bravu. 225 45 17 Nesto najjeftinije tipa Sava ne dolazi u obzir.
Mozda neka srednja klasa posto ne vozim previse divlje i ne pravim vise od 10-15 t km godisnje. Neka preporuka i cijena koju ste platili? Kakva je Nokian guma 700kn po komadu?

http://bit.ly/2nGfDAI
KupiĹÄ,, JTD, chipaĹÄ,, i strahota kako ide.
Odmah nekako ĹživneĹÄ,,, ljepĹÄ,,e se Ĺživi :-)

cicili

ja mogu dat preporuku za vredestein sportrac 5 koji sam kupio proslo ljeto i prezadovoljan sam gumom. cak ovu zimu nisam primjetio pad performansi s obzirom da je guma ljetna i nase temperature u puli sto recimo nije bio slucaj sa uniroyalom koji sam imao prije. meni se guma toliko dopala da sam i starom narucio iste ali jos nisu montirane pa nemam utiske, moje su u dimenziji 195/50/15 a od starog 205/55/16 njegove su bile oko 400kn po kom a moje oko 350, sama guma bez montaze.

Memphis

gokiSP

Citat: robert_zd  u 23 Ožujak 2017, 12:59:02
Sto ih vise gledam to manje znam  :crazy2: Prosa sam tri  prodajna mista u Zadru i skupija cijene i niko mi nije ni ponudija Hankook recimo. I kad napisu stave Continental al koji, premiumcontact, sportcontact, ecocontact i tako je sa sve jednom gumom.
Premiumcontact je odlicna guma. Trosi se nesto vise od konkurencije, ali s obzirom da ne radis puno km to ti nije bitan faktor. Ako je mozes dobiti za dobru cijenu, svakako preporuka.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

robert_zd

Citat: DiscoVolante  u 23 Ožujak 2017, 13:02:29
Hankook Ventus V12 u Nosića u Splitu, dimenzija 205/45-17 je 750 kn s ugradnjom. Tvoja dimenzija bi trebala biti jeftinija jer je dosta rasprostranjenija.

Meni su se pokazali najpovoljniji, jeftiniji od svih Web trgovina.

Evo bas gledam ekupi pa moja dimenzija kosta 809 kn HANKOOK 225/45 R17 VENTUS V12 EVO II K120 94Y XL

DiscoVolante

Pa tvrdim ti da mi je ta firma bila povoljnija od svih Web trgovina. Nazovi i vidi Å¡to ti mogu nabaviti i po kojoj cijeni.

AntonioK

,,,i sutra su ti gume na vratima jedino kad plačaš priko americana onda je cijena malo veća

Mike20

Imaš Rain Expert 3 225/45r17po 600kn na ekupi, dostava na adresu

topolino

ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

NeMiran

Citat: topolino  u 26 Ožujak 2017, 15:35:45
Ima li tko iskustva sa ovom gumom?
http://www.vulkal.hr/nokian-175-65-r14-line-82t

Ovo je stariji model, imam iLine model i odlican je, vrhunska guma
Navodno bi i ovaj model trebao biti jako dobar

topolino

Na nokian stranici Line je jos aktualan i on bi trebao biti sporty, dokle iLine je touring guma
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

Mike20

robert_zd

Citat: Mike20  u 26 Ožujak 2017, 21:00:32
Što će ti XL, uzmi običnu, pa ne voziš auto od 2 tone

Naravno da ne, ispala je u istom filteru na linku. Moguce da je zato i skuplja nesto.

Mike20

Je, skuplja je, jer ima pojačane bočne stranice pa je možda i malo bučnija