Puknuti vijci brezoni na grani motora GP 1.4 8v

Autor mrbrownstone, 05 Lipanj 2022, 21:33:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

mrbrownstone

Kupio sam GP i skužio sam da čudan zvuk ima ali motor lijepo radi. A kupio sam pod pritiskom jer sam morao uzeti auto. Danas sam skinuo usis i očistio klapnu gasa i skužim da nema ni donje ni gornje skroz lijeve matice na grani, odnosno nema ni navoja tj brezona. Znate li tko bi mi to u ZG mogao napraviti?
Treba mi neka od ovih metoda:

https://youtu.be/x_ky5JVxtqU

Zdravko

Pokusaj kod Jagića, strojna obrada autodijelova , Zagrebacka 54. nakon Dupca u smjeru Sesveta sa lijeve strane. Znam covjeka osobno pa ga kontaktiraj.

mrbrownstone

Zdravko

Evo gledam u mobitel i nemam njegov privatni broj, valjda se na neki cudan nacin izbriso pa ces morati na fiksni 01/2007955.
Radi se o obiteljskom poslu. Otac mu je radio strojnu obradu u Baoticu pa je poslije otvorio kod kuce, a preuzeo je sin Zdravko Jagić.
Vidi pa javi, ako ne dobijes na taj broj nabavit cemo drugi.

mrbrownstone

Da ne otvaram novu temu:
- Ima li netko keder/dihtung za vozačeva vrata za GP s 5 vrata?

Hvala

the-rider

Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far the wall moves after you hit it.

mrbrownstone

Citat: the-rider  u 10 Lipanj 2022, 22:27:41
imas u ovlastenom
Zvao Karić automobile. 911kn keder  :oo:
A nitko na otpadu nema taj trenutno

mrbrownstone

Da ne otvaram novu temu: ima li gdje u ZG napraviti još jedan obični ključ za Grande Punto do 300kn?
Treba mi dakle obični ključ koji otključava na bravu ali i da upali auto.

Tom

ASK ključ, City Centar Jankomir u podrumu
Elektronika radi na sivi dim. Kad taj dim izađe... više ne radi...
Nesposobni ima sposobnost da onesposobi sposobnog
Počeo sam dobivati disfunkciju motivacijskog sustava.... iliti po naški, postajem lijen

mrbrownstone

Citat: Tom  u 29 Lipanj 2022, 07:28:10
ASK ključ, City Centar Jankomir u podrumu
Zvao, 320kn obični ključ, 600kn s daljinskim.

the-rider

Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far the wall moves after you hit it.

mrbrownstone

Citat: the-rider  u 29 Lipanj 2022, 18:19:29
znaci 20kn previse?
Napisao sam koliko košta da drugi znaju ukoliko im je potrebna ista informacija. Da li je meni 20 ili 100kn previše je stvar mojih osobnih financija.

Tooutman

A kaj onda s transponderom? Prebace iz starog kljuca, ili kloniraju ili kaj vec? Mislim zanima me ak mogu si izraditi jos jedan za rezervu. Isto i daljinac ucitaju u auto za tu cijenu?

Poslano sa mog SM-A505FN koristeći Tapatalk

Italia Corse na 2 kotača tracking
https://www.strava.com/clubs/263699

mrbrownstone

Citat: Tooutman  u 29 Lipanj 2022, 21:32:29
A kaj onda s transponderom? Prebace iz starog kljuca, ili kloniraju ili kaj vec? Mislim zanima me ak mogu si izraditi jos jedan za rezervu. Isto i daljinac ucitaju u auto za tu cijenu?

Poslano sa mog SM-A505FN koristeći Tapatalk
Kaže 600kn za taj na tipke. A jedan me je tu u kvartu tražio preko 400 za obični a 1000kn za "skakavac"

mrbrownstone

Ima li netko kataloški broj brtvi / semeringa na poluosovinama na mjenjaču. Obje mi cure? I gdje ih uzeti? Tokić ili CIAK ili negdje drugdje?