Novi Bravo - NEDOSTACI tj. GREÅ KE

Autor 2xMAR, 04 Srpanj 2008, 23:46:10

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 9 Gosti pregledava ovu temu.

speljac

Ja ću pogledat na svojim računima. Znam da me servis na 30 koštao pun k.. oko 1300 kn sa servisom plina koji je 300 kn.Još sam svoje ulje dofurao,

andy85

heh, evo vec vidim de je kvaka, meni su stavili posao 2,5 ili čak 3 sata... budem još točno pogledal na računu...

pirec

Otišli ste malo previše u OT. Otvorite temu za tekve stvari,ovo smatrajte upozorenjem.
DA SAM NORMALAN POLUDIO BI!!!!!!

get

Vidjeh jedan plavi (ne maserati blue) Bravo (zatamnjena stakla) u nedjelju na potezu od King Cross-a do City Centra, on je nastavio dalje, i uglavnom ako čita tko ovdje, visi mu neka štanga kod stražnjeg suvozačevog kotača. Nije mi se dalo juriti za likom, jer je i ovako vozio dosta brzo :)

dodo999

evo da i ja podjelim sa vama : zadnje lampe se magle dok se opere auto, u pretincu stalno svijetli lampa, kvrcka mi plastika naprad ispod šoferšajbe

get

Citat: dodo999  u 21 Svibanj 2010, 13:31:43
evo da i ja podjelim sa vama : zadnje lampe se magle dok se opere auto, u pretincu stalno svijetli lampa, kvrcka mi plastika naprad ispod šoferšajbe

Ako imaš sport ili ne znam, možda to imaju svi. Meni oni kromirani prstenovi oko cajgera su onak, malo klimavi i kod rezonancije stvara zzz zvuk.

pa probaj vidjeti jel to.

I kod suvozača, dolje ona plastika na centralnom stupu zna biti ne dobro učvršćena.

dodo999

ma nismo se skužili, ja znam gdje mi krcka! ona plastika koja se spuÅ¡ta uz Å¡tok sve do armature, e tu izmeÄ'u armature i tog Å¡toka to je sve labavo i tu radi na manjim grabam i to se čuje, probaj malo pritisnuti tu plastiku pa čeÅ¡ shvatiti kak se to čuje jedino ako je tvoja fixna i ne miče se pa tako i ne stvara zvuk.
nego da ju fixsiram sa nečim neznam kak trebal bi našo nabiti pod nju ali nije pristupačno baš

get

hm ne znam

budem baš pogledao danas kod sebe

speljac

Citat: dodo999  u 21 Svibanj 2010, 14:12:04
ma nismo se skužili, ja znam gdje mi krcka! ona plastika koja se spuÅ¡ta uz Å¡tok sve do armature, e tu izmeÄ'u armature i tog Å¡toka to je sve labavo i tu radi na manjim grabam i to se čuje, probaj malo pritisnuti tu plastiku pa čeÅ¡ shvatiti kak se to čuje jedino ako je tvoja fixna i ne miče se pa tako i ne stvara zvuk.
nego da ju fixsiram sa nečim neznam kak trebal bi našo nabiti pod nju ali nije pristupačno baš

Meni su ju jednom i skidali i 3 puta podlagali i opet ništa...Tako da se više ne nadam. Još jednom idem za to prije isteka garancije, pa ću vidjet šta će bit. Sve ostalo je super...Zato sam i ugradio muziku da to više ne čujem:)

SEB

kondeziranje vode u zadnjim lampama se rijeÅ¡ava ugradnjom novih nosača žarulja (poklopca) sa pojačanim kopčama i novim doraÄ'enim brtvama
BERTOL AUTMOBILI specijalizirani Fiat,Lancia,Alfa Romeo servis- NOVOST: AUTO STOP brzi servis za sva vozila !!!
www.bertol-automobili.hr
091 62 22 223 SEBastijan Bertol

speljac

Citat: SEB  u 21 Svibanj 2010, 15:54:26
kondeziranje vode u zadnjim lampama se rijeÅ¡ava ugradnjom novih nosača žarulja (poklopca) sa pojačanim kopčama i novim doraÄ'enim brtvama

I to su mi napravili, ali nije pomoglo. Od tad su mi se maglile i u vožnji kad je kiša padala.

SEB

Citat: Å¡peljac  u 21 Svibanj 2010, 16:10:16
Citat: SEB  u 21 Svibanj 2010, 15:54:26

I to su mi napravili, ali nije pomoglo. Od tad su mi se maglile i u vožnji kad je kiša padala.
možda nisu dobro sjeli
BERTOL AUTMOBILI specijalizirani Fiat,Lancia,Alfa Romeo servis- NOVOST: AUTO STOP brzi servis za sva vozila !!!
www.bertol-automobili.hr
091 62 22 223 SEBastijan Bertol

get

andy85

ovako...u onaj držač pojaza s vozačeve strane, u stupu auta mi nešto cvili nutra, i to je skoro kraj uha, poludel budem, meželim se više radi toga sjesti u auto...joj kak me živcira to cviljenje...od samog početka to cvili a u servisu se pravili glupi kad sam to rekao i tako sad kad je istekla garancija si moram sam nekako pomoci...pa as molim neki savjet kaj da na pravim ili kako da to rastepem...bilo kaj samo da to prestane!!!!!

pMarko

Meni se pojas preokrenul pa je strugal i cufal se. Uglavnom rastavil sam to da sredim. Jednostavno je, rastavi pa pogledaj kaj unutra vidis. Kreni od onog poklopcica serafa.