Novi Bravo - iskustva korisnika

Autor tomislav10, 24 Rujan 2008, 09:42:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Miha.

Dali bi pasala sjedala s Giuliette u Brava, bez prepravki?

147

Da, a jedino Veloce sjedala ne mogu bez prepravki tj. trebaš skinuti naslon za ruku na svom Bravu.

Miha.

Prednja ovako vizualno idu na šaraf,al zadnja ne. Sjedalni dio na Giulietti je fiksan.Vidjet ću kolko treba zajebancije s tim. Uglavnom znatno udobnija sjedala.

147

To su sjedala iz Giuliette koja je proizvedena 2013. ili ranije?

Miha.

Mike20

Ček malo, pa ti misliš vaditi Sport sjedala van i stavljati ta?
Pa daj se skoncentriraj  :haha7:
Mijenjaj auto pod hitno  :P:

Miha.

Sjedala super izgledaju, plus imaju grijanje.

Mike20

Daj ti radije promijeni auto  :haha7:
Pa kak bude to izgledalo, u odnosu na ostatak unutrašnjosti.

Miha.

Tooutman

Pa crna sjedala paÅ¡u svugdje pa sigurno neće biti različito a bitno da su vlasniku udobnija. Drugo da ja stavim recimo njegova sport  crveno crna u svoj a da ne mijenjam tapicirung na vratima...
Za grijanje imaš instalacije od sport sjedala ili ćeš vući?
Italia Corse na 2 kotača tracking
https://www.strava.com/clubs/263699

Mike20

U Bravu s običnom unutrašnjošću, ta sjedala po ničem ne odskaču. Al u Sportu itekako, pošto su original sjedala putpuno drugačija

Miha.

Ova alfina izgledaju sportski i dobro se bu uklopilo. Nemam instalacije.

M.P.

Ovo su sicevi iz bazne Giuliette, i kao takvi nisu ni sportski ni specijalni. Mekši vjerojatno jesu, ako je to baš bitno, mjenjaj, iako ja takav swap sjedala ne bi nikad radio. Realno downgrade, bez obzira šta su iz Alfe

Miha.

Prolupali ste.Ova sjedala bolje drže u zavoju od ovih govna Å¡ta imam sad. Tako da Å¡to je vizualno sportski, nije i u praksi. 

niko33

Napali čovjeka,dobro da imamo i plavce na forumu pa da mogu uskočit.
Čovjek probal sjedala,bolje mu drže,lijepse izgledaju,čišće,manje istrošena od dvanaest godina starih - makar i SPORT sjedala.
Griju guzicu i samo javlja da prednja pasu bez frke i tko voli može navalit i na kožna pa pripasat i zadnja....
Tvoj auto,ako ti pasu-samo napred.
Original na tavan i kad ćeš prodavat auto vratiš i imaš opet oem u deset minuta.

Sent from my iPhone using Tapatalk