Novi Bravo - iskustva korisnika

Autor tomislav10, 24 Rujan 2008, 09:42:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

Mike20

Na papiru nebi trebala biti, jer ima malo veći meÄ'uosovinski razmak. Ona je udobnija, poÅ¡to ima bolji ovjes, ali auto mi je iznutra ružan na srediÅ¡njoj konzoli. Ali redizajn da, 2013/2014. Naprijed isto ružna, od iza mi je jedino odlična

Ali da, ostalo je na strani Brava, ali je i jeftiniji

Miha.

Onda nisi sjedio u Giulietti :zbunj: Naprijed isti položaj za volanom ko i u Brava takoÄ'er isto toliko i mjesta. Iza mrvicu viÅ¡e mjesta od Brava i znatno duži sjedalni dio te puno komfornija sjedala.

g3ar

Pa ako se ne varam ona je raÄ'ena na Bravo platformi ?
<3JTD

Miha.

Skoro, ali nije. Bravo je na platformi od Stila zajedno s Deltom, a Giulietta je dobila novu. I sad mi nije jasno da su bili toliko ludi da su razvili novu platformu samo za jedan auto.

Mike20

Nije skroz nova platforma,k u biti je modificirana.
Sjedio sam u Julki, sjedala jesu udobnija od Sport verzije Brava.

Miha.

Skoro sve je drugačije. Jedino što je isto je pod ispod vozačevih i suvozačevih nogu.

Mike20

Evolucija C platforme Stilo/Bravo/Delta

danijel044

Citat: punto1976  u 15 Veljača 2020, 19:48:57
MES   Jedino za 50 â,¬ godiÅ¡nje.

Krivo...  donekle :D   jednom kad ju reg ...imaÅ¡ ju  zauvijek. Ovaj dio oko jedne godine odnosi se na update.

Dakle jednu godinu možeÅ¡ ga  update -at..nakon jedne god nema viÅ¡e updatenja 

Ja sam uzeo  taj paket  pa govorim iz iskustva

Mike20

Tak je, ja uplatim svake 2-3 godine.

g3ar

Ne znam dali je zbog toga ali kada sam mijenjao hladnjak skidao sam i akumulator radi pristupačnosti. Nakon toga mi se prozori ne žele dizati i spuÅ¡tati pomoću ključa. TakoÄ'er u kabini kada spuÅ¡tam suvozačev prozor, prozor se spuÅ¡ta po par cm, neće odjednom.
<3JTD

Tooutman

Moras ga rekalibrirati. Drzi gumbove pritisnute dok dodje gore da si ocita stanje. Isto i za dole. Tak nekak. Znaci dok prozor dodje do gore ti jos drzi gumb par sec i obrnuto

Poslano sa mog SM-A505FN koristeći Tapatalk

Italia Corse na 2 kotača tracking
https://www.strava.com/clubs/263699

MADmax23

Citat: danijel044  u 16 Veljača 2020, 18:04:35
Krivo...  donekle :D   jednom kad ju reg ...imaÅ¡ ju  zauvijek. Ovaj dio oko jedne godine odnosi se na update.

Dakle jednu godinu možeÅ¡ ga  update -at..nakon jedne god nema viÅ¡e updatenja 

Ja sam uzeo  taj paket  pa govorim iz iskustva
koje se opcije otvaraju placenom verzijon od one free?
moze neki link?
ide na fiate i alfe?
dali je dovoljan samo elm onaj preko alija i mob ili laptop

Mike20

Piše ti sve na linku mes-a. Podržava Fiate, Lancie, Alfe, Chryslera, Suzuki s talijanskim motorima itd

MADmax23

Mike20

https://www.multiecuscan.net

Piše što i koja verzija podržava.
Obd od svakog boljeg sellera sa ebaya/allija radi dobro.