Novi Bravo - iskustva korisnika

Autor tomislav10, 24 Rujan 2008, 09:42:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

punto1976

Mislim da ste u krivu Å¡to se tiće veličine Giuliette i Brava, izvana su jedino skoro isti, ali ja sam sa svojim doÅ¡ao u salon pogledat Alfu i sjeo iz Brava u Alfu i ostao začuÄ'en kak je taj auto napravljen za ljude do 165 visine i 70 kg, pravi talijanski tip čovjeka.
Ručnu nisam odmah vidio, još sam pomislio da ima el., i hoću ju povući kad ono smeta naslon za ruku. Hoću ući na zadnji sic da vidim i tu razliku, kad ono drugi put ulazim iza i drugi put kresnem glavom u štok (visok sam 173 negdje). Znači zadnji sicevi su manji nego u Bravu, neznam di si Miha sjedio, ali u Giulietti nisi, i nisam jedini koji kaže da je Bravo malo veći. Dovedi mi tu Alfu koja je veća od Brava i 2016 model, ne stari model, i ja ću ju kupit.
I ak je veća poklonim ti svoj ( štete samo što sam ga prodao ).

Tihich

Iz prve ruke mogu reći da Giulietta nije baš darežljiva sa prostorom, visok sam 175.

Mike20

Ja sam sjedio samo naprijed u Julki. Niže se sjedi nego u Bravu. Ja sam 192cm visok.
Ne vrijedi mi taj auto tolko viÅ¡e, jedino Å¡to je ovjes udobniji i bolji za one koji voze svakodnevno utrke na cesti  :roll2:

Miha.

Ajde ne serid :jezik: direktno sam iz Brava sjeo u Giuliettu. Sve Å¡to sam rekao je točno.Å¡to i brojke govore. ImaÅ¡ dimenzije  i sjedalnog djela i sve ostalo pa guglaj ili uzmi drugi put metar u ruke.

Mike20

E, joÅ¡ budem mislil da Alfe hvaliÅ¡  :haha7:

g3ar

<3JTD

skrooz

H&R su tvrde i neudobnije opruhe od eibacha, uzmi sportline i neces pogrijesiti. Imao sam ih 5 godina na original amortizerima bez ikakvih problema

Edit: ovaj kit je previse para

g3ar

Trebaju mi i amortizeri jer auto ima 205tkm i org amortizere pa sam mislio odjednom sve riješiti.
<3JTD

ivancro96

Jel to na svakom Bravu da je poklopac rezervoara onako labav? Kad je zatvoren jednostavno se prelako otvori, kad perem auto il kad bura puše

Mike20

Ne. Ima kao kopču na dosjedu bravice, možda je puknuta

ivancro96

Malo reć da je ako je tako, jel se to može ikako nabavit il?

Mike20

Tu di prstom uhvatiš za otvaranje, taj izbočeni dio je kopča

https://i.ebayimg.com/00/z/wLUAAOSw82lc1ASD/$_59.JPG

Naravno da ima, biraj od ebaya do nas. Iz ZG si , morao bi znati za najvećeg "dilera" rabljenih dijelova. :haha7:
Ako nema on, ima po njuškalu auta za dijelove.

ivancro96

Ah ne, to nije otpalo, al koliko god da jako stisnem il pokušam neš, jednostavno se ne 'zakači' kao da nema za kaj. Čudno.. Budem još danas vidio zašto ako uspijem

Mike20

Taj dio drži vrata, i napravi "klik" kad zatvaraš poklopac

ivancro96

Bogami mi ne klikne nikako.. Ne znam, možda je sjebano samo :/