Novi Bravo - iskustva korisnika

Autor tomislav10, 24 Rujan 2008, 09:42:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Miha.

Citat: Tooutman  u 03 Siječanj 2019, 09:17:57
Ne pričam ja nikakve priče, ja sam im samo pokazao onako kako ja to vidim. Dalje je da se uvjere sami. Od svih korisnika brava koji su tu na forumu jedino ti neÅ¡t cviliÅ¡ u vezi tih materijala. A znam da mi prst dok stisnem lagano propada (ne mislim na tkaninu). TakoÄ'er znam kakav osječaj dobijem dok pritisnem kamen koji je tebi usporedba. Da se ja razumijem u materijale, ne, ne razumijem se. Ali ti usporedbe s kamenom bolje ostavi svojoj boljoj polovici.

NiÅ¡ta je ne cvilim nego kažem ljudima kako je, zaÅ¡to da ih lažem i kažem kako nije.  Koji god rewiev gledaÅ¡ uvijek svi imaju primjedbu na kvalitet interijera.

Dobro obloga vrata nije tvrda kao kamen, al je kao daska od drva.

niko33

Toyota polako postaje nezanimljiva(izmjenil sam sve potrosno-kaj je terebalo i ne) multimedije ko u prici- u zadnjih mjesec i pol je dodana navigacija/tablet koji se izvlaci na centralnom grebrebenu. Mehanicki tip top sve novo,razvod kmplt,injektori,kvacilo sa zamasnjakom,nova getriba,gume 18 zimske i ljetne,origigi tepisi i navlake koza alkantara i za secer na kraju sutra ide nowi pioneer wofer ispo sica i fm antena,zastita od buke iznutra i srebrni trimovi da okruze lajsne jer su wrapane u black glossy. Drugi mjesec bojam dio prednjeg auta da izjednacim boju od zvucranca koji me opral za 3500 kn i zasral auto.
Uglavnom,,99% koje se dalo zamjenit je napravljemo(ima jos ali mi se neda pisat...)

Situacija je sljedeca: Toyota je meni do posla i doma(12km oba smjera,) i koji dir po gradu- u zadnjih dva mjeseca mi odvrtila tisucu km.Mercedes vozi sve druge ture.
Toyota je ko bonboncic,pali na zub,ne lupa ne dimi,mapirana,zatamljena,jedina u hr sa 18" slapama upisanim,novi aku,kn filter,otvoren ispuh,android radio sa dva woofera(ispod zica i gepek). Uglavnom sve kaj se moz kupit ali me pucaju ideje za uzet nekog bravca(stilo me pri srceku stisce)
Gledam po njusci i dosta rijetko uleti neki turbak sa 110kw.pa niti nisam sjeo unutra.
Imam 200cm i svojih 125kg pa se bojim radi komfora. Interesira me kolko benzinci duraju,dal su chipabilni i na koje stvari da pripazim(osim klapnica klime)...
Nebih ulazio sa zadnjom lovom normalno. Ovih dana ce toyota na njusku cim se ocisti i spuca pa cu i prema tome rangirat iznos,mislim od 7,500 do 8500 eura. Nekih pet i pol za auto a ostatak za spicat(spustit,nadrukat,personalizirat.

Ima ko protiv ili kojega za iz pogledat.imam i nest love sastrane pa ga i uzmem odma ak ce bit povoljan i zanimljiv.
Hvala ekipa,vrijeme je da se vratim ko Fiatist.

Poslano sa mog Lenovo P1ma40 koristeći Tapatalk

Mike20

150KS uzmi samo ak je original Sport.
Razlika izmeÄ'u 150KS i 120KS je u turbini i bregastima, niÅ¡ drugo. Sport ima i onaj boost gumb gdje dobiÅ¡ 20tak Nm.

Na 120Ks verziji, našrafiš VL 36 turbinu, izmapiraš i ide bez problema do 180KS

Provjeriš turbinu dal ima lufta, ak nema a ima dosta ulja na usisnoj strani, onda je zaštopan ili povrat ulja u karter radi predugih intervala zamjene (30 000km) ili PVC ventil

Ak uzimaš, paziš da kod ubrzanja ne trese volan, što upučuje na poluosovine/homokinetičke

Moj ima trenutnih 182 000km, potrošnja ulja je 2-3 deci na 12 000km na koliko mijenjam ulje

Mike20

Od kolege Pireca tu s foruma ima potencijala, prvi vlasnik, malo km, Sport oprema, al je "samo" 120KS

lik-bj

Ma joj pa trebam auto za svaki dan poso kuca a ne za grobnik. Stilo ima 80ks pa mi ok.

John

Sport paket znaci cuda.dok ne stisnes, mislis da ti auto ide dobro

Sent from my BV7000 Pro using Tapatalk

Mike20

Naći Sporta t-jeta (ne multiair) je teško

niko33

Citat: Mike20  u 04 Siječanj 2019, 10:01:23
Naći Sporta t-jeta (ne multiair) je teško
Potpis
Izgleda da bum strzil Toyotu,kes u Ä'ep i vani trazit jer kod nas ih na prste mozes nabrojat a da su odrzavani kolko tolko..

P.S. diesel preskacem-zazelel sam se malo tisine i malo km radim tak da steta cadit ga bez veze

Mike20

Citat: niko33  u 04 Siječanj 2019, 23:52:38

P.S. diesel preskacem-zazelel sam se malo tisine

Tišinu dizla imaš tek u malo višoj klasi tipa A6, Merc E itd

A vani tražit benzinca za uvoz, ne znam koliko je to isplativo radi CO2

skrooz

Ne mogu naci sad post, netko je trazio parking kameru, poklanjam svoju koju nisam nikad montirao. Ovakvu https://goo.gl/images/28Rbai

niko33

Citat: Mike20  u 05 Siječanj 2019, 08:11:28
Tišinu dizla imaš tek u malo višoj klasi tipa A6, Merc E itd

A vani tražit benzinca za uvoz, ne znam koliko je to isplativo radi CO2
Istina je,ali to su mi malo prevelki auti za "na posel", a prema van gledam samo iz razloga jer je ponuda kod nas dosta losa i u njemackoj imam nekaj obitelji pa bi mi mogli izvidjet situaciju(nekaj od vlasnika,ne od prekupca)
Cijena sa davanjima bi na kraju bila ko i dobar primjerak kod nas,mozda i visa ali se nebi zalil da naletim na odrzavan i opremljeniji model.
Ili finalna opcija,strpet toyotu jos godinu i pol dokle kcer ne polozi vozacki pa ju predat njoj a ja onda u potragu necega za sebe.....

gokiSP

Racunaj da te bravo 150 ks na cijenu vani dode jos dodatnih cca 2500e sa registracijom i svim troskovima. Jucer sam tu na forumu stavio dobar primjerak za nesto manje od 6000e. Znaci ne bi prosao ispod 8, ali bi imao vrlo dobar auto.

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

topolino

Jest da je nekretnina (pogotovo sa mjenjacem za teretnu verziju), ali ugladenost i zvuk motora mi je kriterij za ovaj izbor. Oko trajnosti se necu raspravljati jer 99% ih je vozeno bez ikakve paznje prema njima i srecem vise T4 sa tim motorom na cesti nego 1.9 TD/TDI i T5.
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

Tom

Delta ima manji bunker od Brava, ima manji otvor bunkera, navodno nema tolikih problema s klimom, osim limarije i unutrašnjosti, mehanika sve kao i Bravo.
Mjesta unutra ima više u Delti, općenito je sve ''kvalitetnije'' napravljeno.
Dobra stvar je da Delta ima pomicanje zadnjih sjedala prema naprijed, Bravo (barem moj) toga nema.
Imao sam Lanciu Twinturbo Platinum i sad imam Bravo Emotion, moje mišljenje da je Delta bolja.
U Bravo možeš staviti navigaciju, multimediju Erisin, Delta koliko znam (a da sve radi) ide NavPlus
Elektronika radi na sivi dim. Kad taj dim izađe... više ne radi...
Nesposobni ima sposobnost da onesposobi sposobnog
Počeo sam dobivati disfunkciju motivacijskog sustava.... iliti po naški, postajem lijen

Mike20

I meni se čini da je Delta u biti isti auto, al bolje napravljen