Main Menu

Fiat Tipo

Autor Bokyyy, 22 Svibanj 2015, 06:38:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Boxer

Misliš udubinu na sredini
Dijagnoza postavljena, lijek se još traži...

kremenko

Da
Imam jos jednu zamjerku,ali ko zna,mozda se pokaze dobrom. Iznutra je A stub presvucen nekom plastikom,ali mekana na dodir,kao da je neki plasticni materijal sa kojim se moze raditi kao sa tekstilom,moze se presavijati. Vjerovatno ce biti dobar za odrzavanje taj dio. Zao mi sto to nisam uslikao. :wall:

Stilo M

Citat: kremenko  u 02 Ožujak 2016, 20:22:09
Ne znam koliko je vas primjetilo,ali ja sam tek danas vidio  :laughing-smiley-001: da krov na Tipu nije ravan,nego ima brijegove
fakat
ali zanimljiv je
jedino mi zadnje lampe nikako nemogu sjest
PRODAJEM DIJELOVE ZA FIAT STILO 3V /5V/MW
https://www.njuskalo.hr/korisnik/car-parts001

2600

Kažu svi da straga-bočno izgleda *** kombinacija prethodne generacije Serije 1 Giuliette.

2600

2600

Čitam sada press materijal Tipa, za hatch i SW, i drugačije su neke stvari nego za sedan, prije svega emisjija CO2:
Tipo 1.6 MultiJet II 120 HP registered 3.7 litres/100 km of fuel consumption and 98 g/km of CO2 emissions.
http://www.fiatpress.com/press/detail/118363

ElRa

Super je recenzija odradjena. Ovog testnog Tipa cesto gledam, i odlicno izgleda. Ako su Cruze i Fluence solidno prosli na trzistu ne vidim razlog da i Tipo ne ponovi bar isti prodajni rezultat.

cicili

jako mi se vidaju ove dvije verzije, ako im i cijena bude kako se prica to ce biti super, i vjerovatno jako prodavano. limuzina mi nije nesto pretjerano napeta ali nemogu reci da je ruzan. i naravno treba to vidjet u zivo.  :D:

2600

Mene baš zanima kolika će garancija biti preko AC-a. Srbi to i u BiH i u samoj Srbiji idu sa 4 godine ili 120 tisuća km.

Danko

ma ovaj tipo je naspram cruzea,fluenca pa i linee svjetlosnim godinama ispred.ovaj hatch mi je baÅ¡ predobar...mogao bi utopit svoju 159 za jednog novog 120jtdm-a...pa taman ga vozit koju godinu dok mi giulia ne bude financijski dostupna  :sretan1:

2600

Sada čitam da je Marchionne rekao da će Tipo Station Wagon Open Edition Plus u Italiji ići za oko 19 tisuća eura. To je valjda ona akcijska.

Službene potvrde nema, a Marchionne puno laprda. Iako se mora reći to je što se svima govori u Ženevi.

2600

Citat: Danko  u 03 Ožujak 2016, 15:44:43
ma ovaj tipo je naspram cruzea,fluenca pa i linee svjetlosnim godinama ispred.ovaj hatch mi je baÅ¡ predobar...mogao bi utopit svoju 159 za jednog novog 120jtdm-a...pa taman ga vozit koju godinu dok mi giulia ne bude financijski dostupna  :sretan1:

Ako ti šta znači. Start prodaje hatcha u Italiji u 5. mjesec, SW-a u 9.

2600

Čak je i "svevišnji" AutoBild objavio slike novog Tipa sa sajma:

AntonioK

to je full oprema ili osnova?
nekako puno sivila u unutrašnjosti

2600

Citat: AntonioK  u 05 Ožujak 2016, 12:57:42
to je full oprema ili osnova?
nekako puno sivila u unutrašnjosti

A svaki Tipo na sajmu je full, nema on puno opreme. A ovi(mislim tu najviÅ¡e na AutoBild) kao da su se trudili da na slikama to loÅ¡ije izgleda.  :roll2:

Bit Tipa je da po pristojnoj cijeni možeš kupiti komodan auto, sa pristojnom opremom i motorizacijom. Recimo nećeš moći kupiti niti tako opremljen Golf 7 1.6 TDI za tu cijenu, niti blizu.